Hayalgokce valla inan canim bende oyleydimm o 5 ay boyunca her defasinda kafama takildi acaba kalicammi gebe diye doktorada gitdim hicbir sorun yok yumurtlamanda gayet iyi dedii.Yumurtlama gunlerimi kendim heaapliyodum ama o 5 ayda gebe kalmadim 4cu ayimda doktor rahmin gayet guzel toparlanmis vede dhvarinin kalinligi gayet guzel gebe kalican hic merak etme dedi ben o 4cu ayida regl olunca.5ci ay ovulasyon testi aldim ve yektek gunlerimi saydim bakdimki ben o butun aylari yumurtlama gunumu yanlis biliyormusum 18ci gun beklerken 12ci gun yumurtluyirmusum.Ve ne hikmetse yumurtkama gunumu bildigim gun doktorada gitmisdim 23mm folikulum yetismisdi yani yumurtam bugün yarin catliycak dedi doktor bebde o ayi acikcasi kafaça hic takmadim test felanda yapsam nebilim kafaça takmadim olursa guzel olmazsada olur insallah dedim ama yumurtlama gunumu ve duger 4 gunu degerlendirdim.Artik eylul ayinda bebegim yasasaydi dogacagi gun 18inde yeniden gebe oldugumu oyrendim.Her isde bir hayir vardir dedim zor toparlandim ama Allah biliyor eger oyle yaptitsa daha hayirlisini vermek icindir dedim.Sende oyle dusun inan ben cok yiprandim ama degmiyormus bi kere gebe kaldiysan tekrar kalicaksin hic merak etme gonlunude ferah tut cok kafana takma taksan bile dogru vakit ne zamansa o zaman tekrar gebe kalirsin zaten gerisi kendine slkıntı olur.Su an icin hicbir sorunumuz yok 6 haftayiz evet kucik ama 5+2ginluk olunca doktora gitdim keseyi gorduk hatta bebekle kalp atisini bile gordu doktorum gayet guzel dedi herkes bu haftada bebek ve kalp atisi goremez dedi ama kalp atisini dinlemedik sicak dalga gitmesin diye insallah 10 gun sonra gidicem kalp atisini dinlemek icin ymarim. Sagsalim kucagima alirim bak ben sana motivasyon olayimm