Hanifegg Yarın detaylı ultrasona gidiyorum ilk gebeliğim acaba alttan muayene yapıyorlar mı bilen var mı ya da başına gelen?
16esranur Hanifegg hayır normal ultrasonla bakılıyor sadece daha ayrıntılı bakılıyor organları damarları detaylı inceleniyor
Birgul Hanifegg alttan muayene olmuyor, karından yapılıyor özel bir ultrason cihazıyla bebeğin bütün herseyine bakılıyor
1erkekkannesiiii Hanifegg yok canım uzun süren bir ultrason oluyor bana 1,5 saat bakıldı. Tok git mutlaka bebek hareketli olsun başka da bisey yapmıyorlar
Hanifegg 16esranur organların incelendiğini biliyorum internetten bir bakayım dedim bakılabilir tarzı birşey yazıyordu da o yüzden tedirgin oldum
Hanifegg 1erkekkannesiiii bu tatlı yiyince daha harekli mi oluyor ben ilk başlarda çikolata ve tatlıdan tiksindigim için çok yiyemiyorum
1erkekkannesiiii Hanifegg ben tok gittim ama biraz beklediğim için midem kazınmıştı doktor ara verip vişne suyu içirdi yürüyüş yaptırdı canım meyve suyu da işe yarar ama tok ol tabi karın tok olunca bebiş daha da hareketli oluyor
Hanifegg Aybikekrgz68 ben şu an 21+1 yarın 2 olucak doktorum geç değil dedi ama tam zamanlamasını bende bilmiyorum sanırım 19 la 22 hafta arasında yapılıyor