M-eng95 Zcicek canım merhaba ben yoyko tercih ettim ama bebeğim henüz doğmadı ancak ürün cidden hoşuma gitti tavsiye ederim
ElizzMom Zcicek https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-kahverengi?gclid=EAIaIQobChMI-a6v3tHG-gIV8I9oCR3_1wKOEAAYASAAEgL_d_D_BwE ben bundan almıştım 😊
busrazz Zcicek ben baya araştırarak holmer tercih ettim park yatak olandan . Fiyatı uygun ve gayet güzel duruyo. Kurulumunu yaptık içime sindi
Morkelebek26 Zcicek elele’nin park yatağı var o bayağı güzel ve çok öneriliyor beğeniliyor bende onu alacağım bi bak istersen 😊
Zcicek Morkelebek26 evet onu gördüm aslında ilk zamanlar onu almayı düşünüyordum sonra dedim daha uygun fiyatlı bişey de işimi görür mü
sinemmdemirr Zcicek chicco next me2 kesinlikle tavsiye ederim yenidoğandan 4 yaşa kadar kullanımı var
Papatya24 busrazz Memnun kaldınız mı kalitesi falan nasıl acaba ben de düşünüyorum da ses yapıyor mu sallarken
Morkelebek26 Zcicek hı ona birşey diyemicem canım ama trendyolda var uygun memnuniyeti yüksek beşikler bi bak istersen