Firdevsyilmaz Hamişler anneler 20+5 im ve dünden beridir bebeyim cok farklı tekmeler atıo tekme oldundan da emin deyilim 2 gün önce cok enerjik heryerde hareket ederken dün ve bugün sadece karnımın sağ alt köşesinde hissediom hareketlerini başka kısımda hissetmedim hiç hareketlerde yaklaşık 10 dk sürüyo 15 20 saniyede bir sadece birkere pıt edio sizce ney bazen bu 5 saniede birde oluo birde ağrıyor o kısım çok hareketli oğluma ne oldu korkuyorum
Aspasia01 Firdevsyilmaz 37 haftadayım bugün doktora sırf o yüzden gittim iki gecedir dediği şey bebek damarınza vuruyordur o sizin kendi damarnz bazen bebek baskı yapyrms damara
Zeynep89 35.hafta benim oglum hala hickitiyor . Bazen bi sabah bi aksam . Ama o pit pitlar guclendi tabi 😂 alisin hiickiriklara
Zeynep89 Firdevsyilmaz oooo brnim oglum terminatör gibi tekmeler yumruklarr . Hickirikla kalmiyoo saolsunn
Sakaryali54 Ya cokk fena halde alt tarafimda batma var agri var bebekde vurdukca canm yaniyo kasigima agrdo grdi 31 haftalik daha acile gtsem mi bilemedm