incitanem16 Kızlar ikili test yaptırmam gerekiyor perinatoloji bölümüne gitmen gerek dedi doktor randevu aldım (detaylı usg yapılmamaktadır) yazıyor ikili test yapıyorlar mı yani doğru mu aldım lütfen cevap verirmişsiniz
Ezonunannesi16 ben ikili test için doktor yönlendirmesiyle direkt labaratuvar da kan verdim farklı bı bölüme gitmedim. detaylı ultrason içinde hastanenin radyoloji bolumunden randevu aldım. hastanedeki kişilerin sizi yönlendirmesi gerekiyor aslında niye yardımcı olmamislar ki
incitanem16 Ezonunannesi16 bilmiyorum 🤦🏼♀️ ikili test yaptırman gerekiyor randevu alıp geleceksin dediler bende randevu aldım ama doğru mu aldım kararsız kaldım giderim de yapmazlarsa diye
Mutluuygungelen Benim ikili ve dörtlü testim için kan alındı, özelde takipliyim, kendi doktorum muayene etti sonrasında çıkışta kan verin sonuçlarınız da bi kaç güne çıkar zaten dedi, bu cumartesi detaylıya giricem onun için de perinatoloji uzmanına yönlendirdi
Mutluuygungelen Mutluuygungelen yani ikili ve dörtlü test için perinatolojiye gitmedim, eğer doktorunuz önerdiyse belki sizin gebeliğiniz farklı ilerliyordur🤷🏻♀️🙏🏻❤️
incitanem16 Mutluuygungelen perinatoloji bölümünden ikili test için randevu alıp gelmen gerekiyor dediler hem özel hem devlet takipliyim Devlet hastanesi bu şekilde söyledi 😔 randevu aldım ama giderim yapmazlarsa diye kararsız kaldım doğru mu aldım randevuyu diye
Mutluuygungelen incitanem16 eğer onlar o şekilde söylediyse doğrudur canım😊❤️🙏🏻 Ben test odaklı hiç gitmedim muayene çıkışlarında şu test için haftan gelmiş hadi çıkışta kan ver yapalım şeklinde gelişti hep😊 bi tek detaylı için perinatoloji dedi doktorum
Dkjdnddjbddjj Beni de ikili test için perinatoloji bölümüne yönlendirmişlerdi yanlış randevu almadınız yani