Eldgrn Karacamm 19+6 olduk kızçemle 22. Hafta detaylı var haftaya randevu Alicam öyle gidicem cinsiyetimiz net kızçem geliyor
Brck0303 Karacamm 14 haftada hissetmeye başladım belli de oluyo hareketlerin henuz bilmiyorum cinsiyet i çünkü 20 haftadan sonra öğrenmek istiyorum dedim cinsiyet de yanılma olmasın diye alış veriş yaparım kız alırım erkeknolur olmaz en iyisi garantili olmak o yüzden bekliyorm 2 hafta sonra öğrenmek için gidicm ama en başından beri kız hissettim rüyamda da pembe battaniye falan gördüm hakkımızda hayırlısı kız erkek fark etmez
ayse-nur94 Karacamm 19+2im bebeğimin cinsiyetini bir türlü öğrenemedik. 21.hafta için detaylı randevusu aldım. 16 dan beri ufak ufak hissediyorum hareketlerini ilk gebeliğim bakalım sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebişlerimizi
Seydalii 17+3 . henüz bişey hissetmiyorum ilk hamilelik olunca 20.haftalarda olur diyorlar.oglusumun hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum 🥰🥰
sunmomy 17+4 deyiz kızım olacağını öğrendim, hafif kıpırtılar var karnımda ic karnım cok az oldugu icin göbeğim cok cıktı🫶🏼 19da kontrolüm var o zaman detaylı tarihi de alıcaz inşallah
22062010 Bizde 17+3 olduk ikinci kızımız geliyor bi kaç gündür hafif hissediyorum detaylı randevuyu aldık 22 haftada
Babytwo2 19 bugün tam . Kontrolümüz 3 hafta sonra , detaylı da aynı gün yapılacak tam 22 haftalık oluyor ins .
Babytwo2 Çok hafif hafif belli belirsiz hareketler hissediyorum ikinci gebeliğim . İlkinde 21 22 lerde hissetmiştim diye hatırlıyorum . Bunda da aman aman bir hareket değil ama Hıçkırdığında emin oluyorum bir tek bebek hareketi olduğuna . Bazı günler hiçbir şey hissetmediğim de oluyor