Ayse001000 Merhaba 12+2 haftalık hamileyim bugun 2 li tarama testi yapıldı 2.4 mm ense kalınlığı normalde 2 olması lazım dedi kan verdim 15 gün sonra tekrar gidecem bu durumu yaşayan varmı ense kalınlığı ne demek canımın sıkıntısından sormadım doktora
cimcimemmmm Ayse001000 daha da kisalirsa dikiş atılır canim . Serklaj yaparlar korkma bizde serklajliyiz. Iyi ki de erken bakmış sizinki
Duru22 Ayse001000 korkma canım 2li test icin gittiğimde ense kalınlığı 3.1 cıktı doktor testi yapmadı bile yapsam riskli çıkar dedi fetal dna yaptırdım yurtdışına gönderilen testlerden temiz çıktı çok şükür dha sonra ultrasonda ense kalınlığıda düştü bişey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut
Ayse001000 Lavantam20 Kadın doğum doktoru 2 olması lazım dedi 2.4mm çıktı ense kalınlığı kan verdim 15 gün sonra tekrar gidecem adanaya sevk edebilirim detaylı ultrason için dedi ceyhanda oturuyoruz
Lavantam20 Ayse001000 Ayse001000 csnim benim oğlumun 2.8 idi düşün o zaman bana da neler dediler sonra ben bir sürü perinatolog ile görüştüm hepsi 3 mm sinir dedi
cimcimemmmm DenizinAnnesiiiii canim benimki ense kalinligina göre karar verildi serklajim. Kac hafta takip etti doktorum .