Ozlmbzb Kizlar 6 bucuk haftalik hamileyim son 1 haftadir bulantilarim basladi sabah olsun istemiyorum bos bos ovuruyorum bisey yiyemiyorum siz bulantilar icin ne yaptiniz 2 gebeligim bu ilkdede bulantilarim coktu ama aradan 11 sene gectigi icin unutmusum
Cerennceren Ozlmbzb Canım benimde ilk gebeliğim ama öyle bulantı felan olmadı bende ama doktorum bulantım çok olursa ilaç verebileceğini söylemişti doktoruna bulantının çok olduğunu söyle ilaç verir biraz rahat atlatırsın bir de sabah aç karnına daha yataktayken tuzlu çubuk kraker ye ondan sonra kalk o da çok tutuyor
seda2209 Ozlmbzb sabah uyanır uyanmaz kraker ye kalkmadan sabah bulantısı kadar iğrenç bir şey yok mide boş olunca çok kötü oluyor insan. Kontrole gidince ilaç yazdırın inşallah fayda eder ve uzun sürmez 🫶🏻
Ozlmbzb Cerennceren Ozge2204 sorma ya gece gundus ayni bide darlaniyorum boyle icim daraliyor dun gece resmen ac yattim
Ozge2204 Ozlmbzb sabah öğle akşam gece gündüz 😖 seni o kadar iyi anlıyorum ki ilaç doktorum verdi ama kullanmadım normaldede ilaç içen biri değilim folikasitte bile kusuyorum onu içsem kim bilir neler olur açlıktan ağladığım oldu kraker keseceği yerde iyice arttırıyor benim bulantımı limon bazen iyi geliyor birazda bence iyi gelen şey psikolojik oluyor canım 😂 bi ara turşuya takmıştım şimdi kokusu tadı midemi bulandırıyor
Ozge2204 Ozlmbzb aynen valla açlıktan ağlıyorum resmen olsun bebeğim sağlıklı olsun gerisi düzene girer 🤲🏻♥️