Elcnerdgn Merhaba iyi geceler arkadaslar , sabah Doğuma gidiyorum Allah nasip kısmet ederse yavruma kavusucam bu uzun serüvenin sonuna bende gelmiş bulunmaktayım. Dularınızı bekliyorum , Doğumdan sonra Doğum hikayemi de burdan paylasıcam sizlere❤️ Dualarınızı esirgemeyin HappyMom anneleri 😍
deletedmom503 Elcnerdgn Canım Allah yardimcın olsun insallah korkma ve sakin ol unutma dunyanın en güzel varlığıyla dünyanın en güzel duygusuna sahip olacaksın rabbik sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallah😍güzel haberlerini bekliyorum😙
Melike658 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi ☺️ Rabbim yardımcınız olsun sezeryan mi olacaksınız ? Deneyimlerinizi biizimle paylaşırsınız inşallah ☺️🙏🏻
HaticeTabak Elcnerdgn Rabbim en hayırlısından sağlıklı doğum nasip etsin inşallah 🙏 Sizede sağlık şifa getirsin meleğiniz sağ saglim dünyaya gelsin inşallah canım 🙏
iremckr Elcnerdgn Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin olmayan herkese de nasib etsin 🙏🏻❤️❤️ Allah analı babalı büyütsün şimdiden 👼🏻