umutyusuf shinemom Bende seninle ayni durumdayim 37.haftamdayim 2 hafta once hallettim.Sadece cantamiz kaldi onuda bu haftaki dr kontrolumden sonra hallederim insallah.Tabi birde temizlik var tek dusuncem o su anda.Rabbim yavrularimizi sagasalim bir avazda kucagimiza almayi nasip etsin insallah....
terazimom- Gzmhkn 35 haftada yıkadım ütüledim çantasını hazırladım smdi beklemeye geçtik 😊37 haftamdayim
terazimom- shinemom canım bnde 35 haftada hazırladım ama kıyafetlerini tozlanmasın diye küçük vuclarim vardi ona koydum tertemiz duruyor oyle yapabilirsin istersen
shinemom terazimom- ben dolap aldım tatlm hem dolabının içine hemde hastane çantası ve valizini hazırladım zaten cokta zamanım yok gibi gözüküyor o yüzden tozlancak vakti kalmadı☺️
terazimom- shinemom yok dolap için demedim canım valizin içine küçük vucla koydum çantada tozlanmasın maksat 😊
Neroizm Gzmhkn ben 27 de bitirdim. Ama ben her seyi erken yapmisim burdakilere bakarsak. 17. Haftada da alisverisi bitirmistim. Tezcanlilik boyle bir sey.
Bilge35 Gzmhkn 28 29 falandım iyikide yıkamışım inan iş gibi ğözükmesede çok yorucu 😀 özellikle ütüsü Katlaması yerleştirmesi
babyboy1 Canım eğer tek yapıcaksan yıkamasını asmasını ütüsünü ozaman yap derim daha fazla ağırlaşmadan ☺️ Ama eğer yardım edicek biri varsa ozaman bekle derim 35haftalıkken başla bende 36haftalıkken yapmıştım annemin ve kuzenimin yardımıyla sağolsunlar ☺️
goncacan Gzmhkn bende 31im yıkayıp yerlestircem bu hafta annemle çünkü artık yürürken bile zorlanıyorum
Haticemustafa Gzmhkn 33 de yikamaya basladim 32 de 7. Ay bitiyor ben 7. Ayi bitirdim 33 de yika utule yerlestir falan yaptm 36 dada cantami hazirladm Herseyim hazir su an 37. Haftamiz bitti bekliyoruz 😊
Tubad Gzmhkn şuan 34+2 yim ve ütüyü yapamadım! Yani bence biran önce yıka ve ütüle biraz daha zaman geçince ağırlaşacaksın.