ssedadess Hamilelikteki kalça ağrısı neyin nesi kızlar bilen var mı ya da aynı durum kimlerin başında var
Derya ssedadess 15-20 haftaları arasında benim de çok ağrıyordu hatta kuyruk sokumum bile oturamıyordum yatamıyordum ama geçiyor sonradan kasların geriliyor rahmin büyüyor hepsi normalmiş
Mer93 ssedadess doktorunuza kontrolde söyleyin magnezyum eksikliği olabilir ayrıca kalsiyum alımınız yetersizse kalça ve bel ağrısı yapıyor takviye kullanmanız lazım
cimcimemmmm ssedadess benimde var bu gece oyle cok ağrıyordu ki hangi yana dönsem o agriyo sanki. Ama genelde sağ daha çok ağrır
ssedadess Derya tabi herkesin ayni zamanda gecmiyor ama senin kacinca haftanda gecti hatırlıyor musun :)
ssedadess 3babyannesy her gün düzenli olarak tuketmeye calisiyorum bende :) farkli cozumler aramaya başladım
ssedadess ssedadess benimde sol tarafim agriyor oysa aci esigim normalde yuksektir ama oyle bir agriyor ki durdurmuyor yerimde yuruyemiyorum neyseki simdilik cok sukur 7/24 agrimiyor en azindan ama gelince de iyi geliyor