Smyye1B philips essential airfryer hd9252/90 Xiaomi mi Robot 1C vacuum mop. Kullanisli mıdır nasıldır 😇
Berfu10 Smyye1B markası xiaomi değil ama inanın robot süpürge son derece kullanışlı ben alırken böyle 5 6 bin değildi.hatta çekincelerim vardı gereksiz mi müsrif miyim diye ama arkadaşım temiz evden çıkardıklarını görsen şaşar kalırsın. Seni zorlamıcaksa al derim süpürgeyi en azından
Mello29 Smyye1B xiaomi robot 1c çok kullanisli biz 2.5 sene önce ilk bu robot süpürgeler ciktiginda aldik o zamanlar böyle degisik modeller pek yoktu. Haftada en az 2 kere calisitiriyorum hicbir sorun yasamadik en kücük yerlere bile giriyor temizliycem süpürcem diye kendini parcaliyor garibim.
Smyye1B Berfu10 Aslında süpürgeyi çok istiyorum moplu olduğu için hem siliyor hem süpürüyor . Fritozde yanında hediye olunca çok cazip geldi
nnnaaz 3 aydır nerdeyse hergün Xiaomi fry kullanıyorum. Eşim sporcu oldupu için hergün tavuk kızartıyorum. Hayat kurtarıcı yıkaması kolay az yağda güzel sonuç. Faturadada bir değişiklik yok. 2-3kişi için ideal
Derya nnnaaz ya bende almayı düşünüyordum bu yorum beni çok mutlu etti şuan sporcu eşi olanların hayat kurtarıcısı desene🌺
nnnaaz Derya inanın abartmıyorum tavalar yağsız olmalarına rağmen hep yandı. Fırın deseniz temizlemesi işkence. En olmadı pişirme kağıdı koyuyorum altına sulu kalıyor ozaman. Ama anlmadığım bir şey var. Fry fiyatları sabit ama robotlar 3binle başladı 6-9 olmuş niye acaba?