nagihanbirol26 Eşim hemen söylemek istiyor ama bende kese görelim öyle söyleyelim diye düşünüyorum sizce ne zaman söylenmeli siz ne zaman söylediniz
Tubatgn nagihanbirol26 ben anne babaya hemen söyledim(daha doğrusu kan testini annemle vermiştim, sigara içmeyince kayınvalidem anlamıştı) , çevre akrabalar ise 12den sonra öğrendi 🌺
susis nagihanbirol26 ben anneme ilk kaset test yaptığım an söyledim. Diğer yakın aile üyelerine (babam, kardeşim, eşimin annesi, babası, abisi) kese göründükten sonra söyledik. Daha uzak aile bireylerine de kalp atışını duyduktan sonra söyledik. 😀
Gulsengulsen nagihanbirol26 ben testi yaotım annemlere hemen söylemeyelim dedim eşime doktora gidelim öyle söyleriz dedim. Eşim hemen anneme anneanne oluyorsun dedi 🤣heyecandan adam ağzını tutamadı.
nagihanbirol26 Birgul benim 23 eylülde 5.emriyosu transfer edildi dün kan testi günümdü ve 193 çıktı iki gün sonra tekrar vericez eşim kan testinde çıktığı için hemen haber vermek istiyor bende inanamadığımdan mı bilmiyorum kese görelim iyi olduğunu bilelim sonra haber verelim diyorum ama bi yanımda herkese hemen söylemek istiyor ☺️
Birgul nagihanbirol26 bence de keseyi falan görün, sağlıkla ilerlesin inşallah ama olurda bi terslik olursa sonradan açıklama yapmak falan cok yorucu seyler🌸
fatiss nagihanbirol26 valla beni herkes arayip sordu acemiligime denk gelsi poztif dedim . ama simdi ogreniyorum ki hemen soylememek lazimmis
Tubatgn nagihanbirol26 tüp bebektede son adet üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum ama en doğrusunu doktorunuz söyler tabi 🌺
nagihanbirol26 Tubatgn benim yumurtalar toplandı sonra hemen transfer olmadım adet olmamı bekledik sonra transferim oldu
nagihanbirol26 Gulsengulsen aa ben eşime söyle dediğim için tutmaya çalışıyor kendini ama ne kadar tutabilir bilemiyorum😒😂
Tubatgn nagihanbirol26 yine adetten sonra yapıldığı için, son adetin ilk gününden itibaren hesaplanıyor 🤗
Gulsengulsen nagihanbirol26 çok zor yaa indan hemen paylaşmak istiyor ben istemedim tam emin olalım belki değildir insanları ümitlendirmeyelim hemen diye.
Pin-ar nagihanbirol26 ilk gebeliğimde herkesle paylaşmıştık 6. Haftamda düşük yaptım. Keşke de söylemeseydik dedik eve geçmiş olsuna gelen giden arayan soran bi türlü kendi halimde kalamamıştım. İkinci gebeliğimde kalp atışı duyulunca ilk anneme söyledim 3.Ay da kayınvalideme yakın arkadaşlarıma hatta doğurunca söyleseydin diye çok trip yedim 😀4. Aydan sonra da Gizlemedim gizleyemedim daha doğrusu 🫠soranlara söyledim aynı şeyleri yaşamak istemediğimden kimseyle paylaşmak istemedim. Çok şükür şimdi 25. Haftadayız sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 💙
2Bebek1Anne nagihanbirol26 ilk öğrendiğimde eşim yanımdaydı hastane sonuç yerinden bakmıştım dışardaydık ve kala kaldım 🥹🥹 eşim noldu falan dedi yok bişi dedim ama hüngür hüngür ağlamak istedim 🫠🫠🫠 direk anneme söyledim ilk sonra eşim anlamış zaten ilk annem sonrada eşim öğrendi kalbini duyuncada instaya kızımla usg resmini çekip kızım abla oldu yazmıstım böyle öğrendiler 😄 Babam en son öğrendi ama halen çok heycanlı hergün ne zamn doğucak torunum diyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ kaynatam halen bilmiyor 😂🤭 aralıkta doğum