zumzum Sevgili güzel anneler şimdi oğluşum ile 27 hafta 4 günlüğüz. 🧿🧿🧿Kıyafetlerimiz kısmen hazır gibi. Yıkama, ütüleme, hastane çantası hazırlıklarını ne zaman yapmalıyım? Sizlere sormak istedim. 🥰🥰🥰
Emily37 zumzum şuan 32+5 haftalık hamileyim.herşeyini yeni yıkamaya yerleştirmeye başladım.Haftaya kontrolüm var ondan sonrada hastahane çantamı hazırlıycam inşallah.Doğum tarihi belli zaten ama her ihtimale karşı dahada ağırlaşmadan bitiriyim istiyorum herşeyi
Ebrarabla_06 zumzum ben 34 ncu haftada yapacam canım benim şimdiden yıkamak istemiyorum toz tutar diye 34 te yıkayacam
Annesininportakali53 zumzum 31+2 haftaligim erteleyip duruyorum 33. Haftada yapmayı düşünüyorum yıkama ütüleme bittikten sonra da hastane çantamı hazırlarım hepsi aynı zamana denk gelir 🥰
Selinayyy zumzum 31+2 haftalık hamileyim haftaya salı kontrolüm var ondan sonra yikayip utuleyip yerlestiricem sonrada hastane çantamı hazirlicam bakalim hayırlısıyla 🥰
Eliftass Ben yalan olmasın 30-31 gibi yıkadım ütüledim ( daha doğrusu eşim ütüledi) 😅 hastane çantamı da 33 gibi yaptım sanırım ama 30 dan sonrası ideal yapabilirsin şu an yürüyemiyorum bile iki gün sonra doğumum var kıyafetler tozlanır kokusu gider vs diyenler oluyordu gayet temiz tozlanmadı hala mis gibiler ki şu anı bile geçiyorum 34 den sonra hayatta yapamazmışım oturup kalkarken bile zorlanıyorum sizde 31-32 de yapabilirsiniz ☺️ Eşim başta erken değil mi diyordu daha var gibi ama ne ara çanta hazırlandı ne ara doğum günüm geldi anlamadık bile zaten sonrasında başka şeylerin hazırlığı da oluyor o yüzden en azından aradan çıkarmış olursunuz şimdi de hastane odası hazırlığı için telaştayız ☺️
oykumm_1233 zumzum 29. haftalıgım dün yıkayıp yerleştirdim çok birikmişti odasıda gelınce yıkayayıp öyle yerleştireyim dedim
zumzum Ayy çok heycanlı gerçekten. 😻😻😻 O zaman yavaş yavaş başlamakta fayda var diyelim. Hayırlısıyla, sağlıklıca bebişlerimizi kolay doğumlar eşliğinde kucağımıza alalım inşallah.🤲🏻🤲🏻😻 Bunlar güzel telaşlar. 🧿🧿🧿😻😻😻🌺🌺🌺
Damlacaa Şu an 33+6 biz , 32. Haftanın sonunda başladım yikmaya bu geçirdiğimiz haftada utuledim yerleştirdim çok şükür. 34. Haftamizda da çantanızı hazırlarız diye düşünüyorum 🌸
mommysbrids zumzum canim 32de bitirdim hepsini ama iyimi 32de bitirmişim sonrasinda perte ayrildim resmen ve suan 38deyim ama tuvalete zor gidiyorum acilmam olmasin diye doktor yat sadece dedi planli sezaryan olacak resmen yatiyorum sadece mecburiyetten iyiki hazirlamisim erkenden Çantamida 36da tamamen hazırladım beklediğim kargolar gec geldi falan derken
Sadiyekrkc zumzum valla ben suan 36 ya gireceğim 2 aydır ufak ufak yapıyorum iyikide yapmışım son zamanlarda oturup kalkmak cok zor saatlerce oturup ütü yapamazmışım galiba o yüzden içinden nasıl geliyorsa öyle yap 💙
zumzum Zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah ama her durumu düşünerek yarın başlayacağım hazırlıklarıma inşallah kızlarr. 😻😻😻