Birmeleginannesi32 Kızlar ben ece ismini çok seviyorum ikinci kızıma koyacağım Allah nasip ederse ama dini bi anlamı yok kimliğe sadece ece yazdırsam kulağına Elif ece olarak okutsam nasıl olur bu konuda bilgisi olan var mı
Asasasas Birmeleginannesi32 olur tabii.. kulağına okutulandır zaten asıl olan.. bir de şey diyorlar hatta sadece siz ve eşinizin bileceği bir isim olsun, ilerde büyülerden korumak için filan.. hem de dini oluşu daha güzel ☺️👌🏼
Gizemkly Birmeleginannesi32 kuran da geçicek diye bişey anlamsız olmasın yeter anlamı olan isim koymak lazım dinimizde ikle kuranda gececek diye bi şart yok
323832 Birmeleginannesi32 tabi ki olur benim kizimin adi Damla dedemden rica ettik ismini okumasini sen dedik bir isim ekle kimse bilmiyo o ismi dedemle allah arasinda kaldi hem büyü falan konusuda olmaz diyorlar dedeme bazen soruyorum ne koydun söylemem der ama kizini severken cok kullaniyon o ismi dedi hep melek kızım diyorum tahminim o diye düşünüyorum 😊
Minikbebegim1999 Asasasas evet bunu bende duydum ve eşime de soyledim iki isim koyalim ikincisini kimse bilmesin dedim
Asasasas denz-koc oluyor tabii.. 🥰 maneviyatıdır önemli olan.. kimlik sadece bir yerlerde kullanmak için.. ama kulağımıza ezanla okununca artık o isimde oluyoruz.. bu sonradan isim değiştirenler nasıl oluyor ama onu bilmiyorum 😅
Birmeleginannesi32 Birde kızlar ilk kızım 4 yaşında o da Asya onun yanına da dini bi isim istiyorum kardeşine okuturkwn ona da okutsam olur mu yAni çok mu geç ki
Hamaratpanda Birmeleginannesi32 olur. Sadece sen anne olarak arada o kulağına olunacak isimle hitap et.
Birmeleginannesi32 Asasasas kızım çok asi laf dinlemiyor ismin etkisi olduğunu düşünüyorum inşallah olursa ona da okutacağım
Asasasas Birmeleginannesi32 evet etkili olabilir bence.. 🥰 Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarınızı ☺️🤲🏼🌸
Birmeleginannesi32 Gizemkly evet ece bin hiç dini bi anlamı yok ama sakıncalı bi isim de değil onun için yanına Elif ekleyeceğim