Papatyamm1 Benim 37. Haftada 3.200 idi doğana kadar 3 buçuğu geçecek zor mu olur acaba doğuramam ya da çok keserler diye korkuyorum.🥺
Ffatma Papatyamm1 benim ilk bebeğim 3850gr doğdu çok dikişim vardı bunda bir şey yemeye korkuyorum iri olunca dikiş de çok oluyor haliyle. 35.haftada 2900dü, doğurana kadar 3.5u geçer bence 🥺
Sarahh Papatyamm1 o ölçümler doğru deği kızımda 36 3,200 dediler ama 40 haftada 3 kg oldu ona kalsa 4,500 felan doğmalıydı
Melismelo Papatyamm1 ablam birini 3850gram diğerini 4+kilo doğurdu ilisindede dikişleri oldu kactane bilmiyorum🤷♀️
Papatyamm1 Ffatma ya siz de bendensiniz doktor çok zorlanırsınız bebekte sen de sezeryan öneririm dedi
Ffatma Papatyamm1 valla ben çok zorlandım doğumda değil ama doğum sonrası dikişlerde. Bunda cidden bir şey yemeye korkuyorum günde iki öğün yiyorum ama benim bebeler iri oluyor ben kilo almıyorum. Yine de ben sezeryan düşünmüyorum mecbur kalmazsak
Papatyamm1 Ffatma ben çok korkuyorum ya fazla kesi olmasından bu hafta tekrar gideceğim 3 buçuğa yaklaşmış ise sezeryanı kabul edeceğim mecbur ☹️
Ffatma Papatyamm1 kesiden korkup sezeryan düşünme bence ya sonuçta o daha cok.dikis ama sen bilirsin hayırlısı olsun
Melismelo Sarahh ablamda tam tersiydi 37de 3100gram 40. Haftada doğurdu 4kiloyu geciyodu herkez şok oldu 😁 3 haftda 1 kilo almış
Diylia 2745 Gr . kaç dikiş var bilmiyorum.İki kez kesti bir 15 dk.kadar da dikmeye uğraştı çoktur büyük ihtimalle.Ama çok çabuk iyileşti