femme 68selda06 saat tam 4 de mhrs sıstemınde yenı randevular acılıyor, yada hatırtlatma koyabılırsınız ıstedıgınız bolume, acılma oldugunda o smm ıle bıldılendırme yapıyor
girl_boy_annesi 68selda06 al benden o kadar aynı doktora bulmaya çalışıyorum çünkü hiç gitmediğim doktora alınca bu zamana kadar bana niye gelmedin efendim oluyor 😑
EymenEslem 68selda06 sabah 10.00 da saat ayarla ama bir dk bile geçmeden ve ozmn yoksa bile saatini tekrar 16.00 a ayarla bulursun ben hep öyle yapıyorum ve rahatlıkla alıyorum..
Zmraemr 68selda06 sürekli talep açın kontrol edin bulunuyor.Daha da bulamıyorsanız sabah erken gidin en az 15 kişi randevu veriyor sekreter.Burdaki devlette öyle
68selda06 femme talep cikmiuo canım bizim burda 1 tane devlet hastanesi var maalesef cook zor randevu almak ozellerde dünya para maalesef
femme Bortubocek bende 10 da bakıyorum ama ne zaman baksam yok hep saat 4 de gırınce goryorum, belkıde benım sansıma
68selda06 Bortubocek evet 10 olmus birde sağlık ocağındaki hemşire gebelik takibi başlayınca randevuyu kolay alırsınız dedi bilginiz varmi
femme 68selda06 ahhh o özeller suanda onların o kadar pahalı olması yuzunden amelıyat olamıyorum resmen sağlıgımı ertelıyorum
68selda06 femme maalesef ben bu gidişle doğurmaya giderim artık öyle geliyo bana ayyy 6 ya var ama daha
68selda06 girl_boy_annesi evet biz laf işitiyoruz yok efendim 3 aydır neredeydin diyorlar suçlu biz oluyoruz
ikimelekannesii22 68selda06 sabah erken gidip sıra almayı denedinizmi varmı orda böyle bsey? Bizim burda pandemide raddevuluydu ama simdi erken gidince sıra alıp muane olunabiliyor
68selda06 ikimelekannesii22 iki çocuğum var okula götürmem lazım onları 9 da okuldan geliyorum hastaneye gidene kadar 9 30 oluyor malesef