Meralmert Yenianne66 merhaba adet olmadım ben evde yaptığım testler hala negatif çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım valla
Meralmert Yenianne66 yok normalde olmaz ama bu iki aydır böyle gecikme oluyor pazartesiye kadar bekleyecem doktora gidecem.
Meralmert Yenianne66 çok zor durdum aslında ama testler negatif çıkınca üzülüyorum o yüzden artık test yapmayı düşünmüyorum pazartesiye kadar adet olmazsam doktora gidecem bakalım belki orda çıkar
Yenianne66 Meralmert belki çıkar canım ona bakarsan benim testte pozitif çıktı ama sonuç negatif testler yanıltabiliyor
Meralmert Yenianne66 bel ağrısı var bazen mide bulantısı oluyor kasik ağrimda oluyor arada böyle batma gibi oluyor goguslerde pek bisey yok ama hafif sertlik var
Meralmert Yenianne66 inşallah öyleyimdir işte testler benim moralimi bozuyor biraz ama hafta içi kökten çözüm saglayacam inşallah 🙏
Meralmert Yenianne66 bugün yine test yaptım ve çıkmadı o yüzden umudum kalmadı artık yani olsaydı çıkardı diye düşünüyorum şimdiye kadar doktora da gidemedim çarşamba günü gidebilecem anca
Yenianne66 Meralmert evet çıkardı canım ama neden adet olmuyorsun peki bu daha kötü bian ümütlenip üzülmek 🥺
Meralmert Yenianne66 öyle ama bende bilmiyorum yani idrarda çıkmayıp kanda cikar mi onu da sanmıyorum kist falan oluşmuş olabilir mi diye düşündüm ama ilaç falan kullanmadım ne yapacağımı nasıl hareket edeceğimi şaşırdım valla
Yenianne66 Meralmert yarın bi git bakalım doktora bende bu ay doktor ilaç vermişti onu kullanmaya başladım ama sırf gebelik olursa sağlıklı olsun diye çünkü sanırım geçen ay da kimyasal oldu emin değilim ama