Seherbl Testimde ikinci cizgi cok silik cikti resim nasil ekleniyor bilmiyorum kise resmi göstermek isterdim
anneligedair Seherbl birkaç gün bekleyip tekrar test yap ben çok erken fark ettiğim için benimde silik çizgi olmuştu
Ayse2906 Seherbl büyük ihtimalle hamilesindir ama çok yenidir ben 1 buçuk haftalıkken fark ettim betam 36küsür çıkmıştı ama doktor hamilesin dedi benimde çok silik çıkmıştı bence bi kan ver
Seherbl MMelissaaa- 3 4 dakikada cikti ben ozellikle yapmadan baktim hicbir cizgi yoktu banyodan birakip disarda bekledim biraktigimda da cigzi yoktu 3 4 dakika icinde belirdi
MMelissaaa- Seherbl benim bir dakika içinde silik çizgi çıkmıştı. Biraz daha bekleyin tekrar yapın bence ya da direk kan testi verin
Seherbl Fatma0715 evet adetime 2 gün var ayin 1 de yaptığım teste tek cizgiydi MMelissaaa- 2 gun once yaptığım testte tek cizgi çıkmıştı
Fatma0715 Seherbl kuzum benimde aynısı olmuştu 3 tane denedim hatta inanamadım akşamına bir tane daha yaptım 😁 sonra hastaneye gittim 70 çıktı kan değerim daha çok küçüktü miniğim
MMelissaaa- Seherbl ben adet günümde yaptığımda negatifti 3 gün gecikmeyle yaptığımda silik çıktı. Hamile olma durumunuz var bence kan verin
Fatma0715 Seherbl rabbim yüreğinden geçeni nasip etsin kuzum benim inşallah miniğin seninledir mutlaka yaz merak ettim 🤗