ipekmom_ Ozkanzynp her ilde hastaneye göre değişiyor çok araştırdım 125 tl de var 2500tl de var Hastane ve doktoruna göre değişiyor araştırıp öyle gitmenizi tavsiye ederim
Ozkanzynp ipekmom_ malesef öyle bir imkanım küçük bir şehir zaten burası tek özel diyebilirim Beni şaşırtan fiyat olarak büyükşehirlerde ki en iyi hastanelerle yarisiyor Malesef bu durumu kullanıyorlar
Eloss50 nnnaaz onu biliyorım benim doktorum verada en son geçen ay 250ydi acaba şimdi ne kadar olmuş dedim çünkü her ay zamn geldi nerdeyse
nnnaaz Eloss50 bende onu anlamadım güya asgari ğcrete gelen zamma göre yapılıyordu. Mesela doğum için çyşe dediler aralığa kadar zam olmaz diye ama muayeneler her ay zamlanıyor 🤷🏻♀️
Gzdeee11 Ozkanzynp ben Salih beye gidiyorum o da 380 detaylı tarama ücretini sormak için aradım hastane 1300 Salih bey de 600 dedi çok pahalı
minnnie Ozkanzynp Muş’ta 300. Tatvan Can Hastanesi mi Salih Serin’in muayenesi mi? Hastaneyse gercekten buralar için çok yüksek.
Brck0303 Ozkanzynp Kahramanmaraş özel sular vatan hastanesi en son gittiğimde 200verdim iki hafta sonra gidince bakacağız artış var mı yok mu