freuze Ozkanzynp Muayene ücretleri geçen yıla göre iki katına çıktı malesef. Riskli gebeliğim var. Bursa’da özel muayenehaneye gidiyorum. 700 TL ödüyoruz. Önceki doktorumun ücreti 350 TL idi.
Caglaklckksl Zypnmlk hangi hastane canım bu, pahalıymış baya. Bende Bağcılar’da bi özele gidiyorum 230 dü şimdi 280 oldu. İstersen benim gittiğim yeri de bi dene
Tubacngl Caglaklckksl Sen hangi hastaneye gidiyorsun bende Bağcılar’da oturuyorum 2 yer arasında kararsız kaldım
Burcuuzunnn Caglaklckksl Bağcılar da hangi hastaneye gidiyorsunuz bende hastane ve doktor arayışındayım da
ardaada Ozkanzynp istanbulda medical parka gidiyorum durup durup zam geliyor en son 2 hafta önce 720 ydi
Tubacngl Elfergvn Benim yengem yengemin ablası Asya hastanesinde doğum yaptı doktoru Ebru çoşkundu o zaman kendine ait yer açmamıştı memnunlardı ama bana biraz sert gibi geldi ben biraz daha yumuşak sakin doktor istiyorum ondan oraya gitmiyorum ama gidenler baya memnun beklentiyle de alakalı bu 😊
Elfergvn Tubacngl yaa evet 😁 üslubunun biraz tatlı sert olduğunu söylediler ben dediğiniz gibi sakin ve uysal bir yapım var 😁 bı muayene olup deneyimliyim diyorum siz hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz şuan
Bsrfnr Tubacngl özel Meltem hastanesi Nuray hanım onerebilirim bende bahçelievler de oturuyorum muayene ücreti 280 olması lazım
findiklibadem Senaturk pendik medipol, butun doktorlari guzel, ozellikle memnun olunanlar: mine , emine, ilknur, saadet hanim ben boyle gozlemledim yani hepsini deneyebilirsiniz icinize sinenle devam edersiniz
Kubrabsyg45 Ozkanzynp ben Yenibosna ilkedeydim 180den 350 çıkmış… Sonra safa hastane gittim 240dan 270 e çıkmış gene en ideal burası ve doktorumdan memnunum.
Yeso59 p1n2r3 bende tekirdagdayim 480 neresi acaba merak ettim bende tekirdaga 400 veriyorum neden bukadar pahalı acaba bu şehir