Driia aysethem12 aysethem12 ne zaman gittiniz en son Kapadokya ya bilmiyorum ama 2 haftdır 315 TL 265 di zamla 315 oldu ben indirimli 247 ye gidiyorum. Versa da 265 idi şuan ne kadar bilmiyorum genelde Kapadokya ya zam gelince versaya da geliyor
aysethem12 Driia hmm ben kapadokya ya baya oldu gitmeyeli en son 2 ay önce felan gittim de versa ya pazartesi gittim 265tl ödedim
Driia aysethem12 bilmiyorum onu. Ben ramazan beye gidiyordum versada 29 haftada değiştim Kapadokya da Sibel hanıma gidiyorum
Driia aysethem12 evet çok memnunum çok ilgili samimi ben beğendim . Ramazan bey de çok iyidi sadece versa da yeni doğan yoğun bakım ünitesi yok küvöz yok yani o yüzden hastane değişmek zorunda kaldım ama Sibel hanım da harika
Ledeyna21 Yasmin61 heryer aynı sanırım diyarbakırda öyle geçen ay indirimli 230 tl ye gittim bugün indirimli 300 tl ödedim ağzım açık kalıyor doğuma kadar ne kadar olur kim bilir artık 🥲
coskunzerrin51 balkizinbebegii bende aynı hastane ama farklı doktor. Eda ülkü karakilic benim doktorum da. İlk doğumumu yaptırmıştı. O zaman acibademdeydi. Gayet memnunum bende :)