Eylulmom_ BBuseY yücelen hastaneleri Muğla’da çok var ama ben memnun kalmadım nedense siz neredeki yücelene gidiyorsunuz
Neriman59 p1n2r3 ben Çorluya gidiyorum vatana 240tl veriyorum Tekirdag hangi hastane acaba yaşamda 400du dün kuzenim gitti çünkü
Tubacngl Elfergvn Aynen bi deneyin 😊 Ben bağcılara gelin geldim doktor arayışındayım şimdi hala karar veremedim zamanım da az kaldı
Elfergvn Tubacngl kuzenim halkalı tarafında Gürkan ağrali’ya gidiyor normal doğum yapmıştı çok güleç bir doktor çok uzak değilse tavsiye ederim:)
Bhr075 Tubacngl bağcılarda kirazlı metro durağının Yukarıya doğru Medicine hastanesi var canım ilk doğumum orda yaptım şimdi ikinciye hamileyim gene aynı doktoruma gidiyorum çok ilgili alakalı ve aşırı memnunum tavsiye ederim 🥰
Kubra_Kcmn Ozkanzynp Ben sigortalı olduğum için 500₺ ödeme yapıyorum.Sigortam olmasa idi daha fazla ödeyecektim
Burcuuzunnn Tubacngl ben önceden Bahçelievler Medicana hastanesinde çalışmıştım oraya fiyatları sorucam başka da aklımda bi yer yok oranın fiyatlarına göre başka hastanelere de bakıcam 🤗
Ogkmno Ozkanzynp 1200₺ -1700₺ de var canım :) “üst düzey” mi bilemiyorım, Amerikan hastanesinde daha da pahalıdır kesin. Ben acıbadem - memorial gibi İstanbul’un bilinen hastanelerini örnek verdim.