anneligedair çiğköfteyi çok severim ve ne kadar yersem yiyim bıkmam şimdi ağzıma süremiyorum midemi bulandırıyor
SuperMom3 anneligedair kocamın parfümü 🥵işin garip yanı adam 10 yıldır aynı parfümü kullanıyor ve ben almıştım bu kokuyu ona ilk gebelikte bir şey yoktu ama bunda katlanamıyorum kokusu gelince midem ağzıma geliyor
mor_menekse anneligedair evet bende hamilelikten önce çiğköfteye aşıktım.sinra ilk 3_4 ay ağzıma suremedim.ama şimdi yiyebiliyorum geçiyor merak etme 😅
Aaaysee anneligedair ben de iki tane hamburger üst üste yiyince tiksindim dhjddjkd görmek dahi istemiyorum
Lokumum9593 anneligedair ben en sevdigim yemeklerden tiksindim taze fasulye ve biber dolmasi ismini yazarken bile tahammul sinirim yok hamilelikten sonra gecer diyorlar 😊
EYLEMM_ Tavuk çok severdim ama midem görüntüsüne bile dayanamıyo birde cips çok severdim 3 aylık hamileyim ağzıma sürmedim midem almiyo 🤦🏻♀️
GulserenKY Ben kahve çok severdim günde bi içerdim mutlaka ama hamilelikte beri bırak içmeyi kokusuna dayanamıyorum.