anneligedair ben çekirdek çok fazla sevmem ama deli gibi çekirdek istemişti canım ve alıp yemiştim :D
Birduameselesi anneligedair gecenin bir yarısı canım şırdan istemişti ama hiç yememiştim daha önce ve o tarz şeylerdende nefret ederim ama yedim🤣🤣🤣 (yemez olaydım 😂😁)
mor_menekse1 anneligedair kornişon 🥒 turşusu 2 şişe yedim nerdeyse bilmiyordum megerse hamleymişim 😅😅
minikkusum123 Lahana sarması hamile olduğumu bilmiyordum daha annem yapmıştı tencerenin dibinde son iki tane kalmıştı onu yedim ama nasıl güzel gelmişti ondan sonra her hafta yaptı yedim o kadar çok yedim ki tiksindim artık 😂
Asasasas Bardak bardak sirke.. 😍🤤🤤 Ama ev yapımı sirkeydi neyseki.. 😅😅 Bir de domates salçasıı.. Ve domates suyu.. ilk aşerdiğim şeyler 😍
Nur000 anneligedair dut (dalından yemeyi çok istemiştim ama agaci bulamadık Bi türlü) doğum yaptım hâlâ canim cekiyor Bi türlü istediğim gibi yiyemedim. Eşim de uzuldu gitti küçük dut agaci aldı bahçeye dikti nasip olursa seneye yiyeceğim 😄
anneligedair Nur000 benim eşimde diyor bak bulamayacağımız bir şey aşerme üzülürüm diye.. bazen çok tuhaflar bu adamlar ama bizi de düşünüyorlar 😆🌸
Cananmusa Ben en çok tuzlu balık istemişti bulamadım da hala zaten canım hala istiyor ama yok 🙁sanki boğazımda geçiyor o kadar yani