Ozenm pelindf xiaomi mi vacuum mop pro robot süpürgem var cok memnunum ayrıca dyson v15 aldım kendim süpürmek istediğimde dysonı hergün robotu calıştırıyorum evde toz namına bir şey yok ikisi en iyisi gerisi yalan ucuz olsun diye baska marka alıp pişman olmayın bir kere para verin yıllarca kullanın. Robot süpürge olarak daha önce xiaominin mi vacuumunu kullandım oda güzeldi fakat oda oda haritalandırması yoktu çalışınca bütün evi süpürüyordu o yüzden değiştirip üst modelini aldım ama oda baya işimi görmüştü
tlnm Robot süpürge de istasyonlu roidmi eve plus kullaniyorum altı aydır hiç supurmedim evimi öyle söyliyim. Silmesi de çok güzel parlatiyor ayda bir vilada da ona yetiyor
Senazeynep34 tlnm bacım o kadar gider mi ya? Nasıl bir uerde oturuyorsun hiç toz kir olmuyor mu? Benim robotun bazen iki kere çalışıyor ben iki günde bir normal süpürge açarım, gün aşırı bende silerim evi ama yine de temiz gelmiyor 😃
Senazeynep34 Hilal3425 Sanırım doğmamış oğluma annesi için dyson ismarlatacağım 😃😃 biraz gelen takımlarından anasına hediye almalı diye düşünüyorum 😃 Siz böyle toz falan kalmıyor diyince mecburi bir şey gibi geldi
Hilal3425 Senazeynep34 bende hamile kalınca aldım çünkü bebek gelecek iyikide almışım koltuğun içine giren tozları çıkardı kum gibi inanamadım üzerinde Alez olan yatağa nasıl toz girebilir dimi öyle düşünürsün yatağı süpürdüm resmen kum çıktı içinden ben şok
tlnm Senazeynep34 valla benden guzel supurdugu çok net en ince tozları bile çekiyor sadece süpürgelikleri supuruyorum ben herkes de evimin çok temiz olduğunu söylüyor. Diğer robotlardan kullanan hiç yok çevremde o yüzden kıyaslama imkanım yok ama bu çok çok yeterli bana
Senazeynep34 Hilal3425 ya ne kadar güzelmis 😍 bakalım belki doğmadan alırım. Eşim kurutma makinesi almak istiyordu bana rahatlık olsun diye ama bu sağlık açısından çok önemli bir sey 😃
Sinemtun pelindf Roborock S5max robot süpürge Dik olarakta LG A9 ikisi de süper canım tavsiye ederim 😻
Stuna pelindf dik süpürge dyson kullanıyorum çok memnunum👍🏽 Robot da eskiden haritasız almıştım eufy gerçekten çok güzel çekişi sonradan homend aldım o da güzel özellikle mop özelliği çok kurtarıcı oldu ama biraz fazla takılıyor. Yine de memnunum😊
catandgirlmom pelindf bende çok uzun zamandır xiomi vacıum mop 2 pro plus vardı yerlerde güzel iş çıkarıyordu ama benim evimdede kedi olduğu için koltuklarda da güzel iş çıkaracak bir süpürgeye ihtiyaç duydum ve philips aqua plus 8000 aldım hayvan başlığıyla koltuklarda tek bir tüt kalmıyor harika robottansa dikey alsam robota ihtiyaç duymazmışım. Robotun mopu normal ama dikeyin mopu o kadar güzel iş çıkartıyorki her yer mis oluyor şarjı biraz çabuk bitiyor sadece ama gözüm kapalı öneririm
egesmommm pelindf uzun zamandır robot süpürge istiyordum ancak halıya kabloya takılması sebebi ile vazgeçtim onun yerine dikey kablosuz süpürge almaya karar verdim. Hatta şimdi hem silme hem süpürme özelliği olanlar var onlardan düşünüyorum. Bebek doğduktan sonra sabahları hemen çektirir geçerim diye düşünüyorum