Serifeeed Beybiigirl manüel kullandım ucunu çok acıtıyor bir süre sonra elektirikliye döndüm sonra gayet güzeldi
Merveyaz Beybiigirl elektrikli kullandım gayette güzel . Ama şöyle bir şey var ben hamileyken almadım.İlk doğum yaptığımda sütüm 3 gün sonra gelmeye başladığında bebek hepsini ememediği için sertlik ve ağrı oldu mecbur o zaman aldım. İlk 4 gün falan kullandım. Sonra emmeye başladı bıraktım.(devamlılığıda olabilirdi). Bebeğim şimdi 1 aylık kullanmıyorum. Markasını ayarla bence araştır doğumdan sonra böyle bir durum yaşarsan hemen eşine aldırırsın.
EmelBG_ Beybiigirl Kesinlikle almalısın . Manuel elektrikli hiç farketmez . Elektrikli genelde ya çalışan anneler yada ikiz anneleri aşıyor ve öneriliyor pratiklik olarak . Bende manuel var avent gayet ise yaradı hayat kurtarıcı o ağrılı sancılı atesli oluyor süt yoğunluğundan yada beze gibi oluyor mastitdi zannedersem adı beter olursun .
Ellia Elektrikli annede ateşlenme yapıyormuş çoğu yerde öyle okudum o yüzden bende manuel alacağım canım 🤗
2cocukluhayatamerhaba Ben ilk çocukta çalıştığım için iş yerinde elektrikliyi kullanıyordum ama beklemek çok sıkıyordu daha sonra manuel aldım lansinoh bana daha pratik geldi hemencecik bitiriyordum iki göğsümüde
MSultann Beybiigirl Kullanıp deneyerek ögrenicez canım benn Manuel aldım.. Çalışanlar için elektrikli önerildi ama ablam almişti hiç mennun kalmadı.
Dyg___ Beybiigirl manuel almıştım çok zor hem az geliyor hem el yoruyor daha sonra elektrikli aldım rahat ettim
Beybiigirl Teşekkürler kizlar bnde kararımı verdm indirim yakalayıp elektrikli lansinoh marka aldm umarm faydasıni görürüz .anladıgm kadaryla çok tartışılan bı konu bu ve çok eşdeğer yakn cevaplar var bnde elektrikli indirim olunca aldm 😊