Belcim Cansueliz keyif evet sıfır bide geceleri uyanınca bidaha uyuyamıyorum :( gercek hamilelik basladı sanırım uyurken dönemiyorum mide ekşimesi belde agrı vs vs 😑
Belcim Layla01 1hafta önce 2.160 suan 2500 olmuştur sanırım ama benim 1 hafta zayıfmış bilginiz olsun ona göre kıyaslayabılırsınız 😊
Belcim Canan2018_ bende sürekli idrar yolları enfeksiyonu var sezeryan istiyorum bu sebepten doktorlar yapar mı ? Sürrkli üreyen bir enfeksiyon bende ki 6 yıldır var
Belcim Babies16 ayy ne sabır maşallahhh 😀 ben 35 oldum hurmaya basladım ufaktan dayanamıyorum biran önce gelsin 😀😀
Babies16 Belcim valla banada dr um hint yagi onerdi iliski comelme yuruyus hepsini yapiyorum tik yok malesef yaa 😑😑
Belcim Meltem34 oo uyuyamama durumu neden oluyo ya kafamda deli sorular !!bende uyuyamıyorum gece uyandıgımda 😔
Belcim Babies16 senin ki inatcıııı çıkmış 😀yerim onu Allahım saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinde insallahh
Babies16 Belcim aminn canim ins. 3.5 senedir bekliyrm ben onu.ben sabirsizlandikca o beni sinıyor sanırım Ama dedigin gibi hayirlisyla saglikla gelsinlerde ins 😊
Canan2018_ Busraarslan benim doktorum 25 ekime kadar normal dogumu bekleyecez olmazsa sezeryana alacam dedi
Meltem34 Annehatice Benim doktorum 36. Haftada alıcağını söyledi çünkü hem ağrılarım var hemde 3 kiloyu geçer sorun olmaz dedi şuan 35+1 im yani 6 7 gün sonra
Annehatice Mehtapkz ya aynen benimde canim 35 haftaligim bebegimin kafasi 3 hafta onde sen kac haftaliklsin ne zman sezeryan diyo benide alsa keşke bi an once