Cansueliz 8.haftadayım ben öyleyim😞
Yanlız mıyım ben 🙄 35 hafta gebelik
35. Haftadayım Nefes alamıyorum bende birde üstüne grip eklendi 😥
Kizlar 35 haftalikken bebek kilolariniz nasildi
Cansueliz sacmalmaa tabiki yalnz dglsn 😂eskiler bulantı için saclanıyor bebek derler ben bulantı yaşamıyorum sacsız olcak bnm kız heralde:) ama gece uyksusu haram bana kabus görüyor gibi oluyorun uyuyo muyum uyanık mıyım bilmiyorum o sıra. sonra da sabaha kdr geziyorum yemek yiyorum evde vajina agrısı gibi agrı yasıyorum muhtemel kabızlıktan halsizlik hadsafhada az kaldı ama gecicek hepsi biraz daha dayanmalıyız
Bende 36. Haftadayım gece uyku yok malesef. Kızlar sezeryan olan yada düşünen var mı?
Cansueliz ben de sizdenim 😂 hatta öyle ağrılarım oluyo ki bugün rüyamda anneme sarılıp sırtım ağrıyo diye ağlıyordum 😂😂 ağladığıma uyandım :) bi iki saat uykum oluyo ondada rüyalar rahat bırakmıyor 😂😂
38+o bizde de durum aynı 🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙋🏼♀️
Canan2018_ 11 gün sonra ben sezeryan olucam
Meltem34 Erken değil mi doğum için ?
Cansueliz Uykum var uyuyamıyorum.Bugün 2 kere yokladı dinlenince geçti sancım.Resmen mal gibiyim. 35+4 oy ben ne edem...
Bir yandan korkuyorum da, adet tarihimş geç döllenme diye doktor düzenlemişti 12ocaktan 1 şubata almıştı.
Şimdi de oğlum 3 hafta önde gözüküyor gelişimş 38 hafta çıkıyor.
Ya aradaki farkı kapattıysa, doktor 15 ekimden sonra doğumu bekle dedi.
Belirsizliğin yarattığı bir gerginlik hakim bende.
Bir yandan korkuyorum da, adet tarihimş geç döllenme diye doktor düzenlemişti 12ocaktan 1 şubata almıştı.
Şimdi de oğlum 3 hafta önde gözüküyor gelişimş 38 hafta çıkıyor.
Ya aradaki farkı kapattıysa, doktor 15 ekimden sonra doğumu bekle dedi.
Belirsizliğin yarattığı bir gerginlik hakim bende.
Canan2018_ 35+1 im canmnsezeryan olucam bebegimin kafasi hafatsna gore 2 hafta onde ve 9.80 cikti iri bir bebek
Ben de 35+5 im benim de acayip gazım var ve kasılma denen şey nasıl bilmiyorum ama alt karin bolgem taş gibi sertlesiyor sonra duzeliyor bugun baya sık oldu bu durum. Yarın kontrolum var umarim erken gelmez :(
Kagan_pasa2 bende de aynı problemler var:(( 36+4