Cansueliz sacmalmaa tabiki yalnz dglsn 😂eskiler bulantı için saclanıyor bebek derler ben bulantı yaşamıyorum sacsız olcak bnm kız heralde:) ama gece uyksusu haram bana kabus görüyor gibi oluyorun uyuyo muyum uyanık mıyım bilmiyorum o sıra. sonra da sabaha kdr geziyorum yemek yiyorum evde vajina agrısı gibi agrı yasıyorum muhtemel kabızlıktan halsizlik hadsafhada az kaldı ama gecicek hepsi biraz daha dayanmalıyız
Layla01 ben daha yeni gittim 2gğn önce 2350 kg boyuda 48 cm
Melisa07 oo maşallah minnoşa bnmki pek zayıf boyu 46 cm ama kilosu 2200 helişim geriliği dediler değilmiş bakıldı ama zayıf sçdogcak 2500 olsa doguma kadar yeter diyorum
    Cansueliz 41 haftalik dahada srtarak beterini yasadm bugune kadar.dogmaya niyetide yok kuzumun
      Cansueliz ben de sizdenim 😂 hatta öyle ağrılarım oluyo ki bugün rüyamda anneme sarılıp sırtım ağrıyo diye ağlıyordum 😂😂 ağladığıma uyandım :) bi iki saat uykum oluyo ondada rüyalar rahat bırakmıyor 😂😂
      38+o bizde de durum aynı 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
      Aspasia01 bebeğiniz hıçkırıyordur korkmayın bu ciğerlerinin gelişimi için normal seyreden bir durum
      Cansueliz Uykum var uyuyamıyorum.Bugün 2 kere yokladı dinlenince geçti sancım.Resmen mal gibiyim. 35+4 oy ben ne edem...
      Bir yandan korkuyorum da, adet tarihimş geç döllenme diye doktor düzenlemişti 12ocaktan 1 şubata almıştı.
      Şimdi de oğlum 3 hafta önde gözüküyor gelişimş 38 hafta çıkıyor.
      Ya aradaki farkı kapattıysa, doktor 15 ekimden sonra doğumu bekle dedi.
      Belirsizliğin yarattığı bir gerginlik hakim bende.
      Ben de 35+5 im benim de acayip gazım var ve kasılma denen şey nasıl bilmiyorum ama alt karin bolgem taş gibi sertlesiyor sonra duzeliyor bugun baya sık oldu bu durum. Yarın kontrolum var umarim erken gelmez :(