Babyy07 İnsanların isim özelliklerini tasidigini dusunuyorum etrafinizda ALPARSLAN varmı nasıl bebekler yada cocuklar
hemsiree Babyy07 iş arkadaşımın oğlu alparslan 😊 çok tatlı çok efendi çocuk hiç diğer erkek çocukları gibi değil. biz çok bir araya geliriz. herkes çocuğunu sağdan soldan toplarken onunki uslu uslu oturur arabasını ileri geri yapar 😄
SiriusA Babyy07 benim oğlumun adı Alparslan. Tombik güçlü kuvvetli bir çocuk. Duygusal ve sevgi pıtırcığıdır 😅 öyle ki elimden başlar öpmeye kafama kadar çıkar 😂 inatçıdır.
Svalpydn35 Babyy07 arkadaşımın oğlu Alparslan Bayezid çok akıllı zeki bı o kdr yaramaz bı cocuk 5 yaşında :)
Merve201119 Babyy07 benimde ilk okul arkadaşım vardı Alparslan çok mülayim sakin efendi bir çocuktu sınıfın en akıllısı üslubu efendisi diyebilirim 1.ci sınıftan 8.ci sınıfa bu hep böyleydi
umena Kocam 😂 iyi insandır 😝😝🌸 sultan Alparslan’ın karakteriyle o kadar cok benzetiyorum ki anlatamam hayatını okumuşsanız onun idaresi vs her şey ismini taşıdığından sirayet etmiş gibi
Ltf3053 Babyy07 eltimin oğlu Alpaslan şuan 7 aylık ama tombik bir bebek hiç yerinde durmaz çok hareketli çok yaramaz bı saniye oturmaz öyle dim devamlı surunuyum orumcekte geziyim her yeri karıştırım modunda