Alpinannesi__ İlk gebeliğim ve bu kadar erken büyümeye başlaması bana çok normal gelmedi karnımın alt tarafından büyüme başladı üstümde çok bol olmayan bir kıyafet olmayınca karşıdaki dikkatli bakarsa anlayacak gibi 🥲
Mrvbnbg2208 Alpinannesi__ bende 10 haftalik gebeyim ve büyüme bende de var iç karın dar olanlarda olabiliyormuş takılmayın büyüsün ama gaz da çok etkili bazen aşırı sisiyorum o zaman daha kocaman oluyor karnım ama gaz olmayınca da hamile kalmadan önceki zamanima göre büyüdü karnım
Mrv_77_77 Alpinannesi__ bende 9 haftalığım karnım çok şiş bunu doktoruma sordum gayet normale dedi karın şişliğin bebekle ilgisi yok hamile olduğumuzdan dolayı bağırsakların çalışması yavaşlıyor muş o yüzden çoğu gebe kabızlık sorunu yaşıyor ve karnımız şişiyor gazda oluyor
Merve201119 Alpinannesi__ o büyüme genelde herkeste oluyor ve sonradan geciyor canım gaz ve şişkinlik oluyor gebeligim başlarında hormonların yükselmesine bağlı daha sonra gerçekten karnin bebege bağlı büyümeye başladığında anlıyorsun zaten onla alakası olmadigini🥰
Kubra_miray_szr Bence 10 haftalıkken karın şişmesi olmaz o gazdır yada başka şey o haftalarda bebek o kadar kucuk ki 😊😊🤗
Alpinannesi__ Kubra_miray_szr ya banada çok normal gelmiyo ve endişelendiriyor beni açıkçası aşırı gaz problemim var zaten ama karnımın şiş olmadığı zamanlarda eşimde söylüyor senin karnın büyümeye başladı gibi normal olmadığı kanısındayım ama nedendir bilemiyorum
Gorkim Alpinannesi__ bencede gazdır kabızlık problemide varsa biraz ikisi bir alt karın şişkinliği yapıyor bende 11 hafta içindeyim wc ye çıkınca iniyor karnım ve hep gazım var
Alpinannesi__ Gorkim yani inşallah olumsuz bir durum yoktur rahatsızım bende karın şişliğim çok fazla oluyor
Umay255 Alpinannesi__ Şimdi sana gaz diycekler benim de karnım 10 haftam da çıktı şuan kocaman bir karnım var yani kişiye göre değişir bnce gazla alakası yok inanmıyorum şahsen onu diyenlere 🥰
poyrazin_annesi28 Alpinannesi__ canım ben 5 haftaligim benim karnım da çok sis. Gebelik bana gaz ve kabızlık verdi 😂 Ondandır
M-eng95 Alpinannesi__ canım selam +1 bu iç karın muhabbeti çok önemli bende de iç karın yok hamile kalır kalmaz karnım çıktı, şu an 7. Ay bitti 8 deyim ikiz zannediyolar ve 12. Haftada iken ben 4-5 aylık gibi karnım vardı
Sevvl Alpinannesi__ kız benim 1.5 aylıktı çıktı xapzayiftim sen o çıkmaz ogazdir diyenlere bakma doktordan çok biliyorlar çıkıyor can çıkıyor bide benim çift yumurta ikizi 3 aylık şuan 5 aylık gibi duruyor
Alpinannesi__ Sevvl iç karın muhabbetini duymuştum daha önce gaz problemimde var ama karnımın büyümesi ile alakalı olduğunu pek sanmıyorum açıkçası muhtemelen benimde sizin gibi 6 bucuk ayda ne olurum artık Allah bilir
Gorkim Bu iç karın muhabbetini hala anlamış değilim iç karın nasıl oluyor içerde organlar kaslar var bebek içe doğru büyüse zaten gene organları sıkıştırıp kaydırıcak aklım almıyor iç karın muhabbetini.