Sevda6318 Rüyamda doktorum bana bir buket çicek ve bir pembe zarf veriyordu. Zarfın üstünde kız bebek resmi vardı. Acaba bebeğim kız mı olacak.
Nursemablk Sevda6318 bende ilk öğrendiğimden beri rüyalarımda hep erkek bebek kucağıma veriyorlardı, tosun tosun maşallah diye seviyorlardı sonra erkek bebeğim olacağını öğrendim 🤭😂😂 Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin inşallah 🥰
suelin Nursemablk ben de hep erkek görüyorum hatta pipisi falan da ortada belli yani ama kızmış benimki 🤣
Nursemablk suelin benimde gönlümden hep kız olsun diye geçiyordu ama oğlum olacakmış 🤭🤭😂 Hatta cinsiyetini öğrendiğim gün rüyalarım gözümün önünden film şeridi gibi geçmişti 😂😂
suelin Nursemablk ya🤣🤣🤣vala ben oğlum olsun çok istemiştim ama.Allahimin da vardır Bir bildiği diyor susuyorum 🤲🏻 hayırlısı olsun ne diyelim 🙂❤️🧚🏻♀️💃🏻
Aysehsdmr Sevda6318 ilkinde kız bebwk gördüm erkek oldu. Şimdi erkek görüyorum bakalım ne olacak henüz cinsiyet e daha çok var 🌼😂🤗
Bebismucize Sevda6318 iki kere rüyamda kız bebeğim olduğunu gördüm bir kere ismini bile seslendim, ben %90 kızım olacak gibi hissediyordum, beni geçtim çevremdeki herkes kız diyordu bir tek eşim erkek olacak diyordu. Oğlum oluyor 😂
Aselsmoms Sevda6318 kızıma hamileyken kız çocuğu görmüştüm kızım oldu 🤗 şimdi de 22 haftalık hamileyim rüyamda kız çocuğu emziriyordum yine ama erkek 🥰💙