Anneyim0607 Kızlar bugün 37 oldum. Nasıl gidiyor gebeliğiniz, temizliği hallettiniz mi? Kasılmalarınız oluyor mu? Nst de 60 Lara çıkıyordu bu normal mi? Yoksa sancı var mı demek? Benim gün içinde karnım sürekli taş gibi oluyor :(
SuKahyaoglu Anneyim0607 merhaba. Bende yarın 37 oluyorum. Temizliği bugün ya da yarın halletmeyi düşünüyorum inşallahhh. Kasilmalarim veya sancim yok henüz ama bebek hareketlerine bağlı olarak karnım benim de ara ara sert ve gergin oluyor
Elifinannesi97 Anneyim0607 çok fazla bebişin hickirdigini hissediyorum bazen ağrım oluyor sancı değil yatakta Dönerken bile zorlaniyorum nstde yeşil olan sancı oluyor demi onda 25 yazıyordu geçen gittiğimde gün içerisinde karında sertleşme oluyor yürüyorum bugün kontrolüm var bakalım ne cikacak
aysegul6044 Anneyim0607 bende bugün 37 oldum iki hafta da önden gidiyormuşuz ama nst de hiç sancım çıkmadı gece yatakta dönerken zorlanıyorum ellerim uyuşuyor artık temizliğe gelince bitti şükür geçen hafta yaptı hep eşim halıların yıkamadan gelmesini bekliyoruz birdaha üstünden geçersek bittii bizde bittikk