EddaBilkil Teslimenursevil gayet güzel maşallah. Kese 2000 den sınra görünüyor demişkerdi bana. 6 haftada kese görüldü 7 haftada bebek 8 haftada kalp atışını duyduk.
Ezgi_hsyn Teslimenursevil canım hadi hayırlısıyla güzel haber al dün gece leke geldi yazmışsın inan kaç kere baktım inşallah bisi yoktur diye kıyamam sana dikkat et kendine aman aman 🥺 değerinde baya artmış rabbim seninle
Teslimenursevil EddaBilkil kimisindede 1000de görümüyomuş inşallah görünürde içim tahatlar değerler ne kadar yükselsede insan görmeden içi rahatlamıyo
Teslimenursevil Ezgi_hsyn ya canım benim Allah razı olsun bizim burda acilde bakmıyolar sevk ediyolar bende çok bi kanama olmayınca gitmedim hugğn doktoruma gidicem inşallah hayırlı haberler alırım
EddaBilkil Teslimenursevil evet bende öyle oldum hatta ağlamıştım bebek görünmedi diyince 😃 çok şükür 22 haftayı bitiriyoruz. Hayırlı evlat olsun maşallah
Ezgi_hsyn Teslimenursevil ama sen kendine dikkat et uzanma ev süpürme başta banada dediler hatta temizlik yapma ya bisi olmaz dedim ama ha deyince olmuyo bak tedavi vs o yuzden Bi müddet kendini çok çok koru 🤗 ilk haftalar önemli
Kubra_salar Teslimenursevil güzel yükselmiş maşallah 1500 yaklaştığında kese görürsünüz inşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 😇
Mervekara5 Bu dün verdiğin demi canım bugün senin zaten 2000 olmustır görürsün keseyi işin rahatlar merak etme 🫶🏻 Allah yardımcın olsun dua et bende yaşadım bunların🌸
Teslimenursevil Mervekara5 görünmedi kese vajinal bakmayıda tavsiye etmiyorum cuma günü tekrar gel dedi bakalım ne olucak
Mervekara5 Teslimenursevil canım bazen 2000 i buluyor sen kendi tahminlerine göre kaç haftalıksın şuan