Kubranurh Arkadaşlar ikinci çocuğuma hamileyim doğum paketleri medicalparkta 16-17 bın civarı. 😑 Paket yapmadan sadece doğum için mi özele gitsem diyordum bu sefer de doğum ücretlerini duyunca şok oldum (13bin). Önerilerinize çok ihtiyacım var Ankara çevresi için.
hayirlisi06 Kubranurh tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanızi öneririm Medikalpark koru da vs geçiyor. Fiyatlardan haberim yok suan ama doğum paketinden dha uyguna gelir diye düşünüyorum Anadolu allinz demircan vs araştırın derim
Tugcecanan Kubranurh Güven hastanesine gidiyorum ben. Sedef ramoğluna aşırı memnunuz çocuğun takibini de orda devam edicez inş. Ben nisanda aldım doğum paketi Sedef hanım için 14500 dü. Normal sezaryen aynı fiyat. Doktor farklı olunca ücret değişiyor. Ankara’da yeniyim tek tavsiye etmeyeceğim hastane Koru hastanesi. İnanın devlet hastanesinden farkı yok aşırı kalabalık bi hastane. Sağlam girseniz enfeksiyon kapar çıkarsınız mazallah
Kvsrsyds Kubranurh Çukurambar Medicana’yı önerebilirim. Keçiörendeki Vm Medicalpark ise Batıkentteki Medicalparktan daha uygun ve doktorlarıda çok ilgili donanimli
eylulicten Kubranurh kecioren medical park. Tum kadin dogumcular efsane ben yetkin karasuya gidiyorum
Esr000 Ben medikal parka gidiyorum aşırı memnunum ama eğer oraya pahalı diyosanız a life hospital etimesgutta daha uygun bi arkadaşım süresi alptekin hocayla götürdü gayet memnun da ayrıldı🌸
minikbalik_ Merhaba ben Sincan Koru hastanesine gidiyorum Dr.Murat Polat a ilk öğrendiğim anda araştırıp gittim çok memnunum ben 7500 tl e almıştım paketi. Diğer hastanelere göre çok uygundu.
Gmzbysl mre1630 Siz geçen birine yorum yapmıştınız hastane için yine size yazdım ama cvb alamadım. Memorial de daha yeni doğum paketi aldım ama siz bayana paketin içinde fotoğrafçı oda süslemesi vs dahil demişsiniz bunların hiç biri yok benim paketimde eminmisiniz ?
Meribiri1 Ben liv Hospitalda Ebru yüce ye gidiyorum paket olarak geçen ay 15bine anlaştık çok memnunum
Mutluuygungelen Meribiri1 ben de aynı şekilde liv ebru yüceye gidiyorum haziranda aldık doğum paketini 13 bindi
aleynaokutann A Life Hospital Etimesgut’a gidiyorum. Alptekin Alagöz hocam bu işin gerçekten üstadı diyebilirim. Doğum paketleri 12.000 civarında. Gayet makul değerlendirilebilir.. ☺️
KayraVeAnnesi_06 Kubranurh Canım özel Ortadoğu hastanesine gidiyorum , bende orda takipliyim . Doğum paketi aldım hem diğer hastanelere göre uygun fiyatları hemde ben çok memnunum araştırabilirsin
Bisofiya KayraVeAnnesi_06 Çok teşekkür ederim, doktorunuzdan memnun musunuz? Birde zahmet olmazsa paketin içeriği nedir? Daha 5 haftalığım keseyi falan bile görmeye gitmedim henüz, kaç muayene gerekiyor, pakette verdikleri yeterli mi?