hilalctnkya Kızlar 12 haftalık hamileyim gece şiddetli baş agrısıyla uyandım yaşayan var mı başın arka kısmı özellikle fena agrıyor 😔
Aysegul_9518 hilalctnkya bende diş ağrısıyla uyandım mahvolmuş durumdayım. 6 haftalık hamileyim ne yapabilirim bilmiyorum, çok kötü çoookkk
Dilaraa23 hilalctnkya benimde 9. Haftada başladı 13. Haftamdayım hala ağrıyor arada bir. Parol iç canım bana dr onu önerdi bir tek başka ilaç yasak
Stuna hilalctnkya o haftalarda baş ağrısı çok oluyor malesef. Tansiyonunuzu takip edin mutlaka benim düşünce çok ağrır mesela. Yükselmiş de olabilir başın arka tarafı ağrıyorsa. Minoset ya da parol için kolonya iyi geliyor ferahlatıyor. Migren taşı da baya etkili alabilirseniz.
Nursemablk hilalctnkya doktorunuzun iletişim numarası varsa bence bi danışın sorun ya da sağlık ocağında ebenize değerlerinizi kontol ettirin öylelikle napıcanızı kararlaştırın hamilelik riske gelmez. geçmiş olsun
hilalctnkya İnternette araştırınca gebelik zehirlenmesi felan olabilir diyo ilk defa bu tarz agrıyla karşılaştım yaşayan varsa bilgi verir mi lütfen