izobellaaa-_- -MinikveAnnesi- Allah kolaylık versin canımmm valla ben çok zor atlattım çok canım acıyor hemen iyileşmek istiyorum 🥹🥹🥹😩
bayanmor12 izobellaaa-_- ay doğsun miniğim uyumamaya razıyım kuzum hamileykende uykusuzluk çok yaşadım hala uyuyamıyorum sebepsizce 🤦
Cileklipizza izobellaaa-_- allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah😍♥️
Ysmdln izobellaaa-_- allah bağışlasın :) spinal mi oldunuz benim de son bir günüm spinal olacağım korkularım var ameliyat esnasında hissettiniz mi
-MinikveAnnesi- Ysmdln asla hissetmiyorsun korkma gerçekten damar yolu ondan daha fazla acıyor dediklerinde haklılar
Ysmdln -MinikveAnnesi- çok teşekkür ederim umarım benim de çok rahat geçer çok fazla stres yapmaya başladım
mommytobe_ izobellaaa-_- kizzzz hayirli ugurlu olsun bebisini bizim yerimize de kokla guzelce masallah😍
izobellaaa-_- Elif-Turan5036 mommytobe_ Seyma_nur1 hayirlisi06 Prensesaysima snmhsnn tazecikannee Aras_atlas Gkceko Esayser milamomm Hulus Annesininportakali53 QUEEN088 Sinemkaya43 Sinemkaya43 Der_0 SmyyeeA durumoms2 Kozlar çokkkk teşekkür ederim buraya giremiyorum sezaryenden dolayı kesik yerimde ağrım çok bi yandan da bebek vs artık buraya giremiyorum yakında görüşmek üzere güzel dilekleriniz için çok sağolun Allah herkese bi avazda doğurmayı nasip etsin 💙🥰🥰🥰🥰🧿
-MinikveAnnesi- Ysmdln zaten başında bekliyorlar seni konusturuyorlar ve herhangi bi ağrında direk ilaçla müdahale ediyorlar
Seyma_nur1 izobellaaa-_- Allah bağışlasın canım doğum hikayemiz birebir aynı olmuş suni sancı dan sezeryane döndü benimde ama önemli olan sağlıkla kucağımıza almak :))
Kaleboynutuba izobellaaa-_- suyu nasıl tükenmiş acaba ya benimkide 32. Haftadan beri suyundanazalma var dedi doktorum bu normal doğuma engelmidir ki acababsizin suyunuz geldi o yüzden mı azaldı
izobellaaa-_- Kaleboynutuba canım benim engel oldu suyumun azaldığını maalesef ben anlamadım ama kilodum hep ıslaktı bende ter falan sanıyordum meğersem suymuş
hayirlisi06 izobellaaa-_- aa gözün aydın vatana millete hayırlı evlat olsun içimizden biri kurtuldu şükür bakalım bizimki nasıl olacak benimde resmen çarpıntım başladı yüreğim atıyor sağ sağlim kurtulmak duasıyla tekrar gözün aydın 🙏😊😊