OksijenliSu Leyla1938 Maşallah. 🙈😅 Aynı bende öyle yapacağım ama bizim abimiz var ve kız kardeşini bekliyoruz. Şimdi onun uniseks kıyafetlerini giydireceğim. Ekstradan bir kaç pembiş aldım tabii hevesimi alayım diye. Sadece aldıklarımı yıkayıp hazırlayacağım.
Leyla1938 OksijenliSu bizimde öyle kızım olucak ilk oğlum var. Oyuzden bende pek almadım 40 çıkana kadar idare etsin dedim sonra yavaş yavaş elbiseler tatlis kız cicileri alırım dedim😍
OksijenliSu atiyeee687 Aynen öyle gerçekten. Bir tek hamilelik sıkıntılı geçiyor. İlkinde daha prensesler gibiydim. 😅😅 Amin hepimiz inşallah. 🌼
Fridagul Senazeynep34 benimde çok fazla kaşıntım oluyor özellikle geceleri yırtarak kaşımak istiyorum uykuda kasindigini farkedince kalkıp soğuk sürüyorum karnıma kısa bir süre geçiriyor
Senazeynep34 Fridagul evet ama kısa süreler işte maalesef… Gece 2 kere duş aldım, normal olarak devamlı su sürdüm üstüne krem falan ama yok maalesef :/ utanmasam doktordan bugün doğum yapayım nolur dicektim yani 😃
atiyeee687 Minigim38 ben de aynı şekilde sağa sola dönerken çok zorlanıyorum aşamalı aşamalı dönmeye çalışıyorum 😂
atiyeee687 Hurricane ishal kullanılan ilaçlar kaynaklı mı acaba? Hazırlarsınız İnşaAllah ağırlaşınca zorlanıyor insan sürekli bir yorgunluk hali de olunca
Hurricane atiyeee687 ilaçlar dengemi iyice bozdu hamile kaldığımdan beri ishalim zaten şimdi kan ve vitamin içiyorum afedersiniz bir gün kabız öteli gün ishal oluyorum
Burcusko Birkaç eksiğimiz kaldı inşallah onları da hafta sonu alıp tamamlamayı düşünüyorum :)atiyeee687
gkcnn atiyeee687 bende aynı durumdayım çok halsizim her yerim ağrıyor uyku uyuyamıyorum ama son günler diyip bugğnğme şükrediyorum artık