TCSRFEGUL visnelibrownie 21+3 olduk bizde kızımlaa 🙏🏻😍 maşallah kıpır kıpır özellkle akşamları sırt üstü yattıgmda dısardan bile görüyorm minnoşumu 🤗 son 1 haftadır yaşadığım kuyruk sokumu agrısı dısında bişeyim yok Allaha şükür 🙏🏻
SerapToraman Kizlar selamlar bizde oğluşumuzu bekliyoruz insallah. Suan 20+4 teyiz insallah. Hareketlerini hissetmeye 2 hafta once basladim.. su bi kac gündür cati keniklerimde agri var sizlerdede oluyormu acaba. Rahat yuruyemiyorum hareket edemiyorum.
bsraikra visnelibrownie aynen cnm erkek senesi snrm Rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin
Delianne visnelibrownie yok 4 lü tarama yaptırmadım .. doktor 12 haftada erkek dedi 15 te kız dedi ama kız dediği pozisyonda bebeğimin arkası dönüktü öyle alttan bakın işte kız demedi... hatta önce kız dedii aa erkek demiştiniz dedim sonra tekrar kız mı diye sordum öyle gibi duruyor çıkıntı göremedim dedi tabi taktir edersiniz ki % 100 bana dönük değil dedi 😩 yani bilmiyorum ....
visnelibrownie Delianne sıkma canını 4’lü tarama testinde mutlaka çıkar yada detaylı ultrasonda sadece azıcık sabır ☺️🙏
Delianne sedashn bana bebeğin gelişimi haftasıyla uyumlu dedi ... yani aslında biz alacağımız vitaminleri falan kendimize alıyoruz bebek bizden ihtiyacı olanı her türlü alıyor zaten 😁
Esrayilmaz visnelibrownie merhaba 20+1 bugun ilk aşımızı olduk tedirginiz biraz karnimiz ufaktan çıktı cok oturunca bizimde belimiz ve kasıklarimiz ağrıyor ufaktan hareketlerini de hissediyorum 🤗 persembe gunu kontrolumuz vardi boyu 20 cm kilosu 380 gr gayet herseyimiz yolunda cok şükür 🤰🏽
sedashn visnelibrownie @Delianne günlerdir kafama takilmisti çok tesekkürler içimi rahatlattiniz💙 hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah🙏🏻☺️
Beriliko visnelibrownie benim 2 hamilelikte aynı gidiyo şuan herşeyiyle zaten cinsiyette aynı ondanda olabilir🤗
Miss visnelibrownie bende 22+1 valla demır hapı benı delı edyıo multıvıtamın kullanıyodum doktorum bıraktırdı evde ısım olsa çok ayakta kalınca belım agrıyo sizde varmı yemek yaprken falan akıntım var bıraz daha çoğaldı
SerapToraman Miss benimde ayni kuzum. Şu siralar daha bi çogaldi. Insan kendinden tiksiniyor resmen. Birde tuylenmem oldu normalde epilasyon yaptirmistim tüy köklerim kurumustu cikmiyordu suan hic yaptirmamis gibiyim. Aglamak istiyorum 😂😂
Miss SerapToraman göbeğim killandi şeftali tüyü gibi allahtan kumralim siyah olsa kafayı yerdim ağda yaptım komple gobegime🤦 erkek olunca çıkar diyolar allahım ne killandim yarabbim🤰
SerapToraman Miss evett erkek olunca killaniyomussun bende cok duydum. Yaa iyi cesaret etmissin ben hayatta yapamam. 😊Ay benim.birde mide yanmam başladi hayatimda ilk defa mide yanmasi cekiyorum. Bu hamilelikteki rüm semptomlari yasiyorum resmen 😂
Miss SerapToraman miden yanıyorsa çok az cay bardağına sut koy soğuk onu iç yudum yudum benimki öyle geçiyordu valla napayım mecbur kaldım azcik ordan azcik burdan diye diye aldım canım kocam yardım etti ayyyay yoksa göbek deli aciyo
SerapToraman Miss yinede iyi cesaret valla. Ben almam mesela😊 aynen yapiyorum bende biseyler. Bol su icmek en başta.😍