Aysktr İnanılmaz mide ağrısı bi anda başladı yardım edebilecek var mı süt içtim bana mısın demedi duşa girdim sıcak bana mısın demedi çok kötü ağrıyo ilk defa oluyor nasıl basa çıkabilirim yardım edebilecek var mı sol tarafımdan karnımı midemi saran bir ağrı var 😞
gursoyfatma Aysktr sütü ılık içmelisin! Ya da nanelimon da rahatlatır tuzlu çubuk kraker falan bunlar rahatlatır. Muhtemelen sende ki gaz sancısı midene vuruyor
Misraaa Aysktr canım ben o mide ağrısını aylarca çektim ve hiçbir şekilde geçmiyor iki günde bir serumla geçiyordu mideden sırtıma vuruyordu o ağrı o yüzden çok iyi anlıyorum seni Allah yardımcın olsun
Aysktr gursoyfatma Ilık içtim evet ilk defa basıma geldi 12+3deyiz umarım gazdır çekmeye razıyım bebeğime bisey olmasın 😕 meyve ve krem santi karıştırıp yemiştim acaba o mu bisey yaptı düsündüm sonradan 😣
Aysktr Misraaa aynı benimki gibi mi benim ilk defa basıma geldi acile gitsem mi bende ilçede yasıyorum buradaki acilde hiç Güleryüz ilgi yok gitmek istemiyorum hiç 😞
gursoyfatma Aysktr çok yüksek bir ihtimal krem şanti dokundu. Gebelik süresince bence her yiyeceğin yemeğe başlamadan önce araştırıp öyle tüketmek daha mantıklı. Geçmiş olsun
Misraaa Aysktr ben de çok suratsız insanlarla karşılaştım acilde ama maalesef mecbur kaldım serum çok iyi geliyor başka türlü geçmiyor
Aysktr gursoyfatma öyle yapıyordum ama bi an tatlı krizi bastırınca aklımın ucundan geçmemişti akıllandım asla atlamıcam böyle artık 🤭