23 haftadan beri serklajlıyım sürekli yatarak bu haftaya kadar geldim. Doktorum bile iyi dayandık iyi geldik diyor. Gelelim hikayeme pek iç açıcı olmasada. Cumartesi gün boyu mide bulantısı ve kusma yaşadım ertesi günü yataktan kalktığım gibi baş dönmesi ile karşı karşıyaydım kaç defa bayılma atağı geçirdim bilmiyorum. Sonra hastaneye geldim. Hastanemi tercih etmemin en büyük sebebi 24 saat kadın doğum olması geldik rahim ağzım 24 mm’di ama çok sancım vardı alttan elle muayene edildiğinde serklajı acil alalım bebek baskı yapıyor rahmi yırtar Allah korusun bir daha çocuğun olmayabilir dedi ve direk operasyon başladı kendimi çok kastıyım için dikişin alınması biraz zor geçti çok kendimi kastım. 34+2 sabahı yani bu sabah 100 e vuran düzensiz sancım ve 1 cm açıklığım vardı. Sabah olduğu için kendi doktorum geldi ve devraldı beni. Yemek yemememi istedi takip edeceğiz dedi. Bekledik ve saat 13.00’da muayenede acil bir şekilde sezeryan kararı aldık açılmam 2 cm’di ama bebek çok baskı yapıp aşağı gelmeye başlamıştı. Doktorum çatın iyi değil alalım beklemeyelim dedi bende aynı fikirdeyim ve 1 saat sonrasına hazırlan dedi odama indim ve 15 dk içinde operasyona alındım. Spor geçmişim olduğu için sıkı kas yapısına sahiptim ve karnımın açılması ve dikişlerin yapılması biraz zor oldu. Bebekte çok aşağıdaydı be sebeple zor aldılar bebeği nefesimin kesildiğini hissettim biran ama doğup kucağıma verdiklerinde benim miniğim haftasına rağmen ortalığı birbirine kattı ağlamaktan. Ancak daha sonra oksijen desteğine başlandı erken haftada olduğu için. Şuan küvezde inşallah en kısa zamanda kollarımda olur. Benim hikayemde böyle oldu. Sezeryan ağrım çok fazla var sanırım acı eşiğim düşük. Birde rahim toplansın diye yaptıkları uygulama acayip canımı yakıyor. Ama yine de oğlumu gördüm ya değer. Uzun oldu kusura bakmayın.