Brcbykl Semaa34 gitseniz de pek bir ise yaramaz cunku tuyler hormonlardan dolayi dokulmeyebilir , en sagliklisi hamilelikten sonra gitmeniz olacaktir 😊
Tugcecanan Semaa34 doğurmayı bekliyorum gitmek için. Çoğu yerde gidilmemesi gerektiği yazıyor. Bazıları hormondan kaynaklı bazıları bebekten endişeli öyle karışık yorumlar vardı hep
Opheliaaa Keşke gidilse tam çalışmaya başladım para ayarladım gidicem derken hamile kaldım neyse daha iyi olur doğumdan sonra öneriyor herkes demisken bir daha hamile kaldım yattı o iş 😂 Bırak lazeri dişimi bile yaptırmadım nauv nauv yani.
Tubabyklina Opheliaaa bizim burda özel hastanedki doktor gidilebilir hiç bi sakıncası yok o lazerin bebbege zarar verbilecwk kadr kuvvetli olmadgnı söylemişti ama yinede başka bir doktorada sormakta fayda vardr
Summerwine Evlenmeden önce lazere gittim şimdi hamileyim ve kıllarda artış oldu ki bunu yapan kişide söyledi eskiye dönmez ama bir miktar artış olabilir demişti.Ayrica bebeği zararı olup olmadığı kesinleşmedigi için riske atmayın