Gizem94 Kızlar benim miğdem cok yanıyor daha 5 haftalığız ne yapmam lazım yanmasından doğru düzgün birşey yemek istemiyorum yardım
KadriyeDilek Gizem94 mide yanmalarının olması çok erken daha minicik pirinç kadar mide yanmasının başka nedenleri vardır canım
lkayRazgatLolu Gizem94 doktorum bana gaviscon yazdı canım. 18. Haftadayım ilk haftalarda kullanılırmı bilmem ama sorman lazım doktoruna
Gizem94 lkayRazgatLolu cuma günü kontrole gidicem ben daha yeni öğrendim zaten daha tam nekadarlık bilmiom bile 🙈
lkayRazgatLolu Mervenur001 gavisconun çeşitleri var bnmki yatarken midem cayır cayır yanıyo acı su gbi ağzıma geliyor. O yüzden vermişti bulantım olmadı hiç
SEVGIAHMET Evet gaviskon mide yanmasına çok iyi geliyor ben kullandım ondan başka çare yok asitli ici çek içme baharatlı çok yağlı salcali şeyler sen uzak dur kendiliğinden geçer zamanla bende yaşadım su an iyiyim çok şükür dikkat etmen lazım
lkayRazgatLolu Mervenur001 mesela bana şurup yazmış eşim hapını kullanıyor. Şurup gebelere serbes hapı bilmiyorum ama😞