2prensesannesi_ Selam kızlar🙂 Çocuklarınıza kıyafeti nerelerden alıyorsunuz.ebebek ve lcw almaya çalışıyorum ama malum çok pahalı.2yasında kızım var hamileyim ikinci kez kızım olcak inşallah ❤️ Aldığım şeyler iyi olsun hemen solsun istemiyorum ama uygunda olmalı 🙃 var mı öyle bildiğiniz ?
Maviss35 2prensesannesi_ canım indirimleri falan takip etsene millet hep öyle yapiyor trendyolu indir ordada uygun şeyler oluyor ve kaliteli hepsi
Maviii 2prensesannesi_ Dolap diye uygulama var, etiketli az kullanılmış hatta kullanılmamış bir çok marka ürünler ucuza satılıyor. bebek kıyafetleri hem ne kadar eski olabilir ki ..
Aksa_korkmaz 2prensesannesi_ lcw ebebek ve civilden aldım ben kıyafetlerini çanta da n11’den daha uygun bakıyorsanız. Cimri.com veya akakçe.com da bakın en uygun siteleri aratıyor sizin için fiyat kıyaslaması da yapıyor ☺️
Kivito Büyün kıyafetlerini cartersdan alıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok kaliteli çok şık onun dışında zara babyden çok alıyorum chakradan alıyorum sürekli yaptığım yerler memnunum bazende mothercare den ama aradığım şeyi bulamazsam
deletedmom321 Kivito çok kaliteli yerler söylüyorsunuz ama arkadaş uygun fiyatlı sormuş buralar fazlasıyla pahalı :/
Maviss35 Kivito kız uygun olsun diyor siz daha pahalı markalar öneriyorsunuz LCW e bebek bile dediklerinizden daha uygun 🤦♀️
2prensesannesi_ Kivito canım benim bende biliyorum ya oralar çok ucuz hiç aklıma gelmemişti bak artık lcw den değilde Zara dan dalan alıyım bende.arkadas dalga gecmiş resmen 🤬