Bahtsizana111 Normal sancım için geldim birşeyim yok açılman yok dediler hastanede az işimiz vardı sancım devam ediyordu birden suyum geldi 2 santım açıklık çok korkuyorum lütfen dualarınızı eksik etmesin benden ve bebeğim daha haftasına göre zayıf bebek
Ssudde Bahtsizana111 Allah yardimcin olsun Rabbim butun herkese yardim etsin bir avazda kurtulursun insAllah❤️🤲
MSultann Bahtsizana111 aay keşke bu haftaları görsek oglumla bizde. 30. Haftadayız ha geldi ha gelicekkk😒😵
Bahtsizana111 Ssudde aminn kimseyi de yanıma almıyorlar allahtan telefonumu aldım diyorum şuan kendi kendime tanımadımda olsa birsürü kişi ile konuşma şansım kafa dağıtma imkanım olacak
Hilaladl Kilosu gayet yerinde korkmayın , normal olmassa cok korkuyorsanız zorlanırsın derlerse sizde zorlamayın sezeryan olır en kötü cok rahat cidden toparlanma sğresi biraz uzun 10 gün ama önemli olan sonuc
Bahtsizana111 Hilaladl ikisinden De aşırı korkuyorum en çokta bebeğim susuz kalacağı için 3 santim açılma işe sabit kaldım
nnnaaz Kilosuda haftaya göre gayet iyi bana doktorum 3kilo olmuş bebek daha fazla kilo almasın dedi.37+3teydim. Hiç endişelenme herşey güzel olacak Allahın izniyle 🌸
Bahtsizana111 nnnaaz inşallah geçen kendi doktorumda daha zayıftı ondan istemsiz daha çok korktum şimdi ile doğum korkusu ile 2 ye çıktı bütün endişem
Bahtsizana111 Kmelikem1 inşallah şuan tek ama tek tesellim o sancılar içinde resmen sadece burayla kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bi yandan çekip bi yandan yazıyorum kendime ne yapıyorsun diyorum ama eğer sadece sancılarımı düşünürsem kafayı yiyecek eşim ile anneme çaktırmamak için telefonlarını sancım durdu zaman acıyorum tek
nnnaaz Bahtsizana111 2.300-2.500 doğanlarda oluyor ve herşeyleri normal sizdede öyle olacaktır inşallah
Kmelikem1 Bahtsizana111 birde benim bebeğim 3 buçuk kg civarı gözüküyordu bir doğdu ki küçücuk. 2900 bunlara takılma kendini üzme doğum çok güzel bir olay tadını çıkar gerçekten. Bende 2600 doğmuşum bir sıkıntı olmuyor yani. Kolaylıkla doğar inşallah
Bahtsizana111 Kmelikem1 amin inşallah sancılarım sık sık değil ama her geldi vakit beni benden alıyor ve suyum nerdeyse hiç kalmadı daha yeni yeni yataktan zar zor lavabo ihtiyacı için izin veriler kalktım yatakta olup da bu psikolojiyi çekmek de ayrı bi sıkıntı ve diğer doğum yapan kişilerin sesi beni çok etkiliyor istemsizce herşey üst üste geliyor gibi annem maşşah diyim kolay doğum gerçekleştirmiş inşallah benimkide öyle olur ama ıkınma konusunda bi bilgim olmadı için sancımı nasıl yönlendirmem lazım bilmiyorum
Boncukoyunu1 Haftası doğum haftasıyla uyumlu kilosuda iyi, sakin olun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Bahtsizana111 MSultann gelir inşallah Allah’ın izni ile ben daha düne kadar gelmeye niyeti yok diyordum anlık herşey gelişti😅