Turkeli Kızlar merhaba Sat 7 Eylül Sabahları mide bulantısı ile uyanıyorum Hatta bir akşam istifra ettim. Adet belirtileri oldu bel karın kasıklarda ağrı ama henüz bişey yok Bu mide bulantısı ne kadar daha sürer Eğer hamileysem mide bulantısı için erken değil mi
sudamlasi Turkeli evet bulantı 6-7.haftalarda başlıyo ve herkeste olmuyo yani erken. Aradan 1 ay geçmiş test yapabilirsin
Bulgurunannesi Turkeli Benim daha 3.haftada başlamıştı hamile olduğumu bilmiyordum ama ara ara bulantılarım oluyodu Yani hamile olabilirsin canım erken gebelik testi yap derim
Turkeli sudamlasi bugün tam bir ay oldu O yüzden birkaç gün daha beklemek istiyorum fakat dediğiniz gibi 6-7 haftada başlaması gerekir anlamadım hayırlısı
Turkeli Yaceemm benim de tam tersi ilk hamileliğimde dokuzuncu haftada başladı taki yedinci ayıma kadar hergün çıkardım Ama bu çok erken geldi bana yaklaşık dört gündür mide bulantısı cekiyorum sabahları ve gün arasında birkaç kez
sudamlasi Turkeli bazen stresten te mide bulantısı ve sorunları olabiliyo. Hakkında hayırlısı olsun inşallah🙏🏻
Turkeli sudamlasi stres yapmıyorum aslında ama düşünüyorum tabi hamilemiyim diye psikolojik olabilir mi diyorum
Yaceemm Turkeli ben ilk hamileligimde bir gün yaşamadım. Bu daire çok erken başladı 3 4 hafta sürdü bitti. Çıkarmadım hiç ama devamli bir bulantı hissi vardı. Bence döllenme ye bağlı erken de olabilir bulantı
Turkeli Yaceemm eğer hamilelik varsa inşallah ilki gibi olmaz ve dediğin gibi üç dört hafta bulantı olur geçer çünkü ilki gerçekten çok zordu🙁
Turkeli Bulgurunannesi eğer birkaç gün daha geçerse yapıcam çünkü adet tarihim değişken bazen arası 33 günü bulabiliyor