Emlsri23 Kızlar iki gündür grip im ve benim gripim göz gribi oluyorum yani burnum hiç bisekilde akmıyor çok tıkanık sürekli hapsurma ve gözlerim den yas akıyor hakiki deniz suyu kullanıyorum ama o bile açmıyor doktora yarın randevum var kendi doktoruma gitmek istedim acaba nane limon içsem sorun olur mu bebeğe
tecrubesizanneadayi12 Emlsri23 canım geçenlerde bende hastalandım doktora gittiğimde doktor bana nane limon içme dedi
Baharsss Emlsri23 bende gribim şuan iki gündür limonlu sıcak suyun haddi hesabı yok arada çay kaşığının ucuyla zencefil atıyorum nane kullanmadım hiç ama sadece sıcak su limon bal varsa ekleyebilirsin bende yoktu şeker attım
Mkds Emlsri23 hamileyken bende yaşamıştım nane limon içme demişti doktor ıhlamur zencefil bal karışımı yapın çay olarak için ayrıca direk bala zencefil tozu koyup yiyin boğaz ağrısı için limon kan sulandırıcı olduğu için önermemişti
Tugce-1- Canım aynısı bende var ya surekli hapşırıyorum burnum tıkanıyor :/ ortrivil mentol açtı burnumu Ama kokum gitti cok sınır bozucu ya 13+4
Baharsss tecrubesizanneadayi12 nedenki ben doktora gitmedim ama google da grip ilacı kullanılması önerilmiyo ama nane limonla atlatılabilir yazıyo zararı ne ben iki gündür sıcak su limon yapıp içiyorum
tecrubesizanneadayi12 Baharsss bitki çayı olarak geçiyor bir nevi o yüzden doktor kullanma dedi ilaçta vermediler çok kötüydü kemiklerimin ağrısını hissediyordum ben şunları yaptım . 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı kaya tuzu koyup kaynattım onunla burnuma abdest alır gibi su çektim Bir bardak suya 1 tatlı kaşığı sirken döküp içtim boğazımı yumuşattı Birde sıcak suya limon sıkıp bal koyup içiyordum o da boğazıma iyi geldi Bol miktarda c vitamini takviyesi almalısın dirençli kalabilmen için ben oturup limonu ısıra ısıra yedim mandalina vs yiyebilirsin Antibiyotik olarakta sarımsak tüketebilrisin sarımsaklı yoğurt vs yapabilirsin
Busra-_-95 Kızlar ben de 2 gündür gribim ve doktorum bana ilaç Kesinlikle önermedi bol su, yoğurt, tavuk suyundan çorba, turşu suyu ve ılık limonlu ballı su içmemi önerdi yani doğal yollardan iyileşme 🙃🙃
Emlsri23 Mkds ıhlamur felan bitki çayı olarak geçiyor diye hiç bişey yapamıyorum sadece sıcak süte bal katıp sıcak onu iciyorum o kadar balla zencefil de çok acı cesaret edemiyor 😔