Seymaben Kizlar aksam yemek yaparken sogan dogradim nirmalde hemen elimi yikardim ama o anki dalgınlıkla kizim huysuzlasti falan derken unuttum yıkamayı igrenc bi koku kaldi elimde nasil geçer bi bilginiz varmi?
asyagibi Seymaben geçen gün bende aynı yemek yaptım 2 gün geçmedi 🤦🏻♀️ mandalin portakal filan varsa elinle soy kabuğuyla sürt baya iyi geliyor
Umay255 Seymaben Tek çaren az çamaşır suyuyla tezgahını sil hemen yıka koku yok oluyo ,🤣🤣 tek çarem buydu
benkosarim Seymaben yemek yediğimiz kaşıklarla elinizi yıkarsanız onlar da geçiriyor Çelik olduğu için çok az bir şey üstüne bulaşık deterjanı döküp elinizi sanki kaşığı yıkıyormuş gibi yapın iyice Çelik kaşık her yerinize değsin
Seymaben asyagibi ay allahtan hamile degilim yoksa kusmaktan icim disima cikardi suan psikolojimi bozdu o koku 😅 mandalin portakal falan yokda limon var en yakin deneyeyim bari teşekkür ederim
Seymaben Umay255 kiz yaptim hatta camasir suyuyla tezgahimi yikadim bi turda cifldim elimdeki koku bahanesiyle😅gecmedi
yamacalimoms Hergun ellerim sarımsak soğan kokuyo büyük ihtimal yikasamda gecmiyodur ama ben artık o kokuyu almıyorum nedense alışkanlıktan mıdır nedir 😑
Seymaben yamacalimoms elde kalan koku rahatsiz ediyor yani direk dogani kokladam veya biri yese o kokudan rahatsiz olmam ama elde bibgarip kokuyo 🤦
Teslimeesma Seymaben ben sarımsak soğan falan dogradigimda elimi metale sürüyorum mutfak musluguna falan geçiyor 😁😀
asyagibi Seymaben kız ben hamileyim yaaa öldüm öldüm 😂😂 limon da olur içini de bi tuzla yersin bak canım cekti 😂
yamacalimoms Seymaben 2 yaşında bebem var sabah bı giriyorum mutfağa daha yeni topladım, elim surekli ya yemekte ya bulaşıkta😂 sanırım bünyem artık soğan kokusu algilamiyo