Nurklcc Arkadaşlar 1 buçuk senedir çocuk deniyoruz olmuyorum bütün tahlilleri yaptırdık bir sorun yok sadece ben ara ara kist oluşturuyorum genel olarak ama bana verebileceğiniz tavsiye varmı doktorum bu ay yumurta takibi yapıcskmıs yoksa klomenmi kullanayım
Gulaykrr Nurklcc ben soğan kuruyle hamile kaldım. Şimdi 2. Ye hamileyim onada aynı yöntemi uyguladım yani denkmi geldi bilemedim ama 2 cocuktada kürü yaptığım ay hamile kaldım
Deletedmom_51 Nurklcc düzenli beslen, sağlıklı beslen. 4 kere gebelik geçirdim dördünde de diyetteysen hamile kaldım bi dene derim
Deletedmom_85 Aynı durumdayız. 1 seneyi geçti bizimde olmuyor. Önümüzdeki ay bende femeraya başlayacağım. Rabbim aratmasın 💜
Nurklcc Gulaykrr ben soğan kürünü denemiştim Ozaman çalışıyordum sadece akşamları içtim bir hafta içebildim olmadı simdi yine yaptım bu sefer sabah akşam ama kistimi yok etsin diye bu ay denedim bakalım hayırlısı
RuyaEce Biz bebek istediğimiz için bir kaç ay ovulasyon evresinde ilişkiye girmeye özen gösterdik ama hamilelik gerceklesmemisti. Bir sonraki ay yine ovulasyon evresinde ilişkiden sonra yarım saat bacaklarımı kendime çeker vaziyette sırt üstü yattım hamile kaldim :) denemenizi tavsiye ederim
minikerdeminannesi Sogan kürü , süt maydanoz buhari yaptım yumurtlama zamanına denk getirmeye çalıştık hergun ilişki yerine iki üç günde bir oldu belki dört günde oldu ve popomun altına yastık koydum çok şükür oldu ama hangisi etkili oldu bilmiyorum
Nurklcc minikerdeminannesi soğan kürü bu ay kistim icin yaptım süt maydonoz nasıl oluyor acaba söylermisiniz
Demirrr Bizimde bir senedir olmuyodu hiçbi sıkıntımızda yoktu adetim bittikten ertesi günü soğan suyu içtim bir hafta kadar ve gün aşırı ilişki Şimdi 8 haftalık hamileyim
Nurklcc Demirrr ayy hayırlı olsun bende bu Ay soğan kürünü denedim kistim icin ama bir dahaki ayda yapıcam
Rmysbyzt Nurklcc yastık koymayı falan çook denedim hiç faydası olmadı bende. Hiç aklıma gelmediği bir zamanda oldu. Hiçte dikkat etmedim ilişkiden sonra yastık koymadım vs. Fakat beslenmeme çok dikkat ettim. Bol bol su içtim kendime büyük matara almıştım onun sayesinde su içtim onunda etkisi olduğunu düşünüyorum. Ha birde rahim filmi çekindim 3. Ayında hamile kaldım. Dış gebelikten ameliyat oldum sağ tüpüm var..
Nurklcc Rmysbyzt rahim filmi çektirdim soğan kürü kullandım herseyi yaptım eşimdede sorun yok bakalım bu ay okur inşallah
Gulaykrr Beyzanurr53 Jaleisik adetin 7. Günü baslayip tam 15 gün boyunca sabah ve oglenac karna 1 soğanı 1 bardak kaynayan suya atıp sonra iliktan biraz sıcak bı sekilde içiyorsunuz. 15. Gün kürü bırakıyorsunuz. Ama düzenli kullanmalısınız o süre zarfı içerisinde cinsel ilişki de olacak tabi
Glsmll Nurklcc bi arkadaşım da aynı durumda ve doktor soğan kürü önermiş isterseniz sizde deneyin sonuçta kimyasal birşey değil inşallah fayda görürsünüz en kısa sürede size de nasip olsun, isteyen herkese 🤲🏻
Kubra_miray_szr Soğan kürü birebir deneyin bence adetin bittiği gün başlayacaksın 15 gün devamlı içeceksin 15 günün sonu tam yumurtlama zamanı oluyor hemen tutar sabah akşam aynı saatlerde iç ama sabah aç karınla .. ve sabah kaynattigin kuru sogani içtikten sonra çöpe atacaksin akşam ise ayrı olacak o sıralar kadın erkek birlikteliği olacak Rabbim sizde ve isteyen herkese nasip etsin inşallah
Nurklcc Kubra_miray_szr soğan kürünü bu Ay yaptım kistim icin bakalım bir dahaki ayda yapmayı düşünüyorum çok sağolun
Evremmmerve Nurklcc ben bı eczaneden bal karışımı kullandım kutu bitmeden hamile kaldım.gerci bir sorunum yoktu ama 6 ay sonra oldu
HcrHcr Hayıt suyu bence kesinlikle etkili hormonları düzenliyor. Folik dahil bir çok vitamin ve mineral barındıran takviye edici hap, beslenmede düzenli yumurta ceviz süt peynir tüketimi. Ama en ömemlisi kafa rahatlığı, biraz oluruna bırakmak…
Nurklcc HcrHcr ben sıkıntı yapmıyorum Allah ne zaman nasip ederse elimden geleni yapıyorum taktir onun ama eşim çok istiyor