Nurellaa33 40 hafta oldu ama ne sancı var ne de ağrı. Sizde de oldu mu, kaçıncı haftaya kadar beklediniz?
zhriscn Nurellaa33 şu an ben de 39+6 yım yarın 40 doluyor bende de hiçbir belirti yok bekliyoruz 🤷♀️
Meyvem Nurellaa33 Benim de 39+2 hic bi belirti yok bekliyorum pazartesi yatış vericem dedi doktor kendi sancim olmazsa suni ile baslatacakmis inşallah gerek kalmaz kendi sancim olur
Hayal-kayra Nurellaa33 bende bugün 40 haftayiz kontrolüm var sancı sıfır açıklık 2 cmis bekliyorum halen 2 günde bir gidecem kontrolle
Dlanoglr Meyvem ben de 39+2 neden başlatıyor doğumu takip edip 41 i de bekleyebilirsiniz benim kızım 41 de doğmuştu
Dlanoglr Meyvem hani bir sorun olsa anlarım benek hareketi kalp atışı vs ben de yarın gideceğim kontrole ama arada gittiğim beş doktor bu doğum yapmak istediğim değil Cuma’ya kadar doğurmazsam da cuma da ona gideceğim 😂
Aselmeva_ Nurellaa33 39. haftadayim iki gündür gece gündüz ağrılarım ve kasilmalarim var düzensiz olduğu için gidemiyorum da haftaya sezeryan olacağım
Hayal-kayra zhriscn bilgim yok benim 2. Bebeğim ilki normal ya belki ondan bakmislardir. Haftasida doldu yani 40 oldum